Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +356
Maurelius +183
Ale mnie #!$%@?ą takie obrazki XD daily reminder, że jeżeli nie nazywacie się Thomas Jackson albo Michael Smith, czyli nie jesteście WASPem (White Anglo-Saxon Protestant, czyli bialym anglosaskim protestantem), to nie jesteście żadnym white man, tylko slavic podrobem, którego WASPy traktują jak Hindusa Europy xDDDD
#dziendobry
#dziendobry
@Polinik: jak mam sprawdzić opis tagu w aplikacji?
@uabit: OK zielonko ( ͡º ͜ʖ͡º)
jest jak krowie na murze wstawione http://pokazywarka.pl/przewodnik_trojmiasto/
Wejść normalnie przez przeglądarkę, zamiast tą nieżyciową appkę.
Poza tym to żadne tłumaczenie "Mirki, wybrałem upośledzony sposób korzystania z wypoka, niech ktoś mi przeklei porady z opisu taga, bo mi religia zabrania korzystania z przeglądarki i sam tam nie wejdę.".
@Polinik: jacy wy jesteście otwarci na turystów, sami sympatyczni w tym Gdańsku widzę
Tylko w sezonie -- wtedy tolerujemy 10 wpisów dziennie z cyklu "Mireczki, wiem, że mam wszystko w opisie taga, ale ja jestem wyjątkowy i zaszczycam was moją obecnością więc przepiszcie mi, gdzie warto...".
Po wrześniu zamykamy biuro porad turystycznych bo też chcemy mieć normalny tag dla swojego miasta.
przeprowadz sie do gdanska
zaloz konto na wypok zeby byc na bierzaco ze smiesznymi obrazkami
zaobserwuj tag #gdansk zeby wiedziec co mirasy tu odpier.. odwalaja
ej mirasy co zjesc w gdansku
miraski gdzie cos zjem
ej przyjezdzam do gdanska chcialbym pojesc i popic
co mozna zjesc ciekawego w trojmiescie
gdzie sie napije piwa
chcialbym sie najesc i nachlac na weekend doradzcie
mirasy jaka knajpa..
Jest przewodnik w opisie taga, zadajesz pytanie, na który masz tam kilka odpowiedzi.
Dostajesz sugestię, żeby przejrzeć przewodnik i co? Wielkie oburzenie, że nie ma czerwonego dywanu i przeklejonych odpowiedzi na tacy.
Może byś tak podziękował za sugestie, gdzie szukać odpowiedzi, zamiast się burzyć, co?
I nie kłam, że nie było, bo raptem wczoraj, żeby daleko nie szukać.
http://www.wykop.pl/wpis/20761491/czesc-gdansk-niedlugo-wpadam-do-was-w-odwiedziny-p/
Bądź łaskaw wskazać, gdzie napisałem, że jesteś upośledzony.
Wyżej dostałeś linka -- chyba, że czytasz odpowiedzi tak samo jak rzekomo przejrzałeś taga.
I smacznego.
Przecież dostałeś link 4 godziny temu -- krótko po tym, jak zapytałeś. Widać czytałeś odpowiedzi tak samo jak taga.
#!$%@?, że wystarczyło kliknąć i podziękować, ale widać lepiej robić problemy z niczego.
Daleko z takim leniwym podejściem i czekaniem, aż podadzą Ci wszystko na tacy nie zajdziesz.