Wpis z mikrobloga

@kicjow:
Wejść normalnie przez przeglądarkę, zamiast tą nieżyciową appkę.
Poza tym to żadne tłumaczenie "Mirki, wybrałem upośledzony sposób korzystania z wypoka, niech ktoś mi przeklei porady z opisu taga, bo mi religia zabrania korzystania z przeglądarki i sam tam nie wejdę.".
@kicjow:
Tylko w sezonie -- wtedy tolerujemy 10 wpisów dziennie z cyklu "Mireczki, wiem, że mam wszystko w opisie taga, ale ja jestem wyjątkowy i zaszczycam was moją obecnością więc przepiszcie mi, gdzie warto...".
Po wrześniu zamykamy biuro porad turystycznych bo też chcemy mieć normalny tag dla swojego miasta.
@kicjow: pozwól że opowiem ci mała historię
przeprowadz sie do gdanska
zaloz konto na wypok zeby byc na bierzaco ze smiesznymi obrazkami
zaobserwuj tag #gdansk zeby wiedziec co mirasy tu odpier.. odwalaja
ej mirasy co zjesc w gdansku
miraski gdzie cos zjem
ej przyjezdzam do gdanska chcialbym pojesc i popic
co mozna zjesc ciekawego w trojmiescie
gdzie sie napije piwa
chcialbym sie najesc i nachlac na weekend doradzcie
mirasy jaka knajpa..
@kicjow: Jak na razie to Ty masz kija.
Jest przewodnik w opisie taga, zadajesz pytanie, na który masz tam kilka odpowiedzi.
Dostajesz sugestię, żeby przejrzeć przewodnik i co? Wielkie oburzenie, że nie ma czerwonego dywanu i przeklejonych odpowiedzi na tacy.
Może byś tak podziękował za sugestie, gdzie szukać odpowiedzi, zamiast się burzyć, co?

I nie kłam, że nie było, bo raptem wczoraj, żeby daleko nie szukać.
http://www.wykop.pl/wpis/20761491/czesc-gdansk-niedlugo-wpadam-do-was-w-odwiedziny-p/
@Polinik: po prostu zapytałem po ludzku jak mam wejść w ten przewodnik bo nie widzę w apce a Ty wyjeżdżasz że jestem uposledzony, nie wiem gdzie Ty tu widzisz jakieś moje wielkie oburzenie, jakaś knajpka a skonkretyzowane danie to chyba jest różnica
@kicjow:
Bądź łaskaw wskazać, gdzie napisałem, że jesteś upośledzony.
Wyżej dostałeś linka -- chyba, że czytasz odpowiedzi tak samo jak rzekomo przejrzałeś taga.
I smacznego.
@Polinik: #!$%@? że wystarczyło skopiować link, którego nie widzę i wkleić go w 3 sekundy, ale widać lepiej robić problemy z niczego. Daleko z takim podejściem nie zajdziesz. Pozdrawiam.
@kicjow:
Przecież dostałeś link 4 godziny temu -- krótko po tym, jak zapytałeś. Widać czytałeś odpowiedzi tak samo jak taga.
#!$%@?, że wystarczyło kliknąć i podziękować, ale widać lepiej robić problemy z niczego.
Daleko z takim leniwym podejściem i czekaniem, aż podadzą Ci wszystko na tacy nie zajdziesz.