Wpis z mikrobloga

małe pytanie do mirków z #uk w szczególności południowy #londyn. Mam vouchery nectar do Sainsbury's na £50. Planowałem wykorzystać to na mleko dla dzieci, pieluszki itd, ale właśnie się dowiedziałem, że takich rzeczy nie można kupić za kupony. Stąd pytanie - jeżeli ktoś ma w planach zakupy elektroniki, ciuchów, artykułów AGD, swiątecznych lub innych objętych promocją double up w sainsbury's, i chciałby odkupić vouchery proszę o kontakt na prv. Żaden scam ale przysługa, którą możesz mi wyświadczyć i nic Cię to nie będzie kosztowało
  • 2
@futbolski: Mleko modyfikowane poczatkowe (infant) nigdy nie jest objęte promocja, wydaje mi sie ze jest to regulowane prawnie, ale pieluszki czy mm kolejne etapy (2, 3) powinny byc. Pytałeś w sainsburym?
@manivelle: tak, pierwsze mleko nie jest objęte promocjami z racji ustawy propagującej karmienie piersią i całkowicie się z tym zgadzam :) a tutaj sytuacja polega na tym, że kupony za podwojone punkty nektar można wykorzystać tylko pośród siedmiu kategorii, m.in. spożywka, art dziecięce nie są w żadnej z nich..