Wpis z mikrobloga

@siej: LCE z niestandardowym air flow czyli to co zapowiadali ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ciekawe jak się ten air flow sprawuje bo już te 8 dziurek na górze dają radę nawet za dobrze.
@siej: ta, tylko jak to sam limitless zrobił to cena będzie zaporowa dosyć. ja tam czekam na premierę rdta boxa ijoyowego i popremierowy spadek ceny na jakieś 40-45 dolanów:D
@teh4esz: Pamiętaj, że Limitless ma wyższe ceny ze względu na safety features w swoich produktach, szczególnie modzie mechanicznym, a samo LCE było klonem produktu którego nie było jeszcze na rynku. @pandapl: bardziej mnie ciekawi zestawienie z avocado 24 baf, ale i tak za pół roku będzie tyle limitlessów wypuszczonych, że nikt nie będzie już wiedział o co chodzi bo za chwilę pewnie ijoy wypuści LCE+ xD
@siej: chociaż prawdę mówiąc wolę klona całkiem niezłej jakości niż dużo droższego oryginała. Na sejfti ficzers w mechaniku mi nie zależy bo nie używam mechaników (chociaż nowy noisy cricket kusi trochę i chyba pod choinkę sobie kupię :> )
combo na razie tylko jedno wypuścili ;p
@teh4esz: Ej no dobra, może ja nie ogarniam ale mechanik- rurka to nie jest po prostu metalowa rurka z przyciskiem i sprężynką? jakie tu zabezpieczenia można mieć?
@teh4esz: mówiłem o modach mechanicznych limitlessa ( ͡° ʖ̯ ͡°) który #!$%@? jakiś szajs, żeby tylko ludzie nie kupili tego złego chińskiego ijoya ( ͡° ͜ʖ ͡°)