Aktywne Wpisy
kimikini +10
hej, u mnie w firmie kontraktorom beda dawac zegarki kontrolujace sen i trzeba bedzie miec to caly czas na reku dzien i noc.
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
Lefty +145
Czyli wychodzi na to, że emeryci, sebiksy wyklęte, kuce (18-23lvl) i incele (23-30lvl) #!$%@?ą polskę do końca tylko i wyłącznie dlatego, że nienawidzą wyobrażenia o Koalicji Obywatelskiej xD
#wybory #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #polityka
#wybory #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #polityka
https://www.instagram.com/p/BM96bt3hVEd/
#epapierosy
Ciekawe jak się ten air flow sprawuje bo już te 8 dziurek na górze dają radę nawet za dobrze.
@siej: iJoy Limitless Classic Limitless plus Classic plus plus plus RDTA
combo na razie tylko jedno wypuścili ;p
ps. #couponcode:IJOYkit