Aktywne Wpisy
youknowthisxd +155
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Do wygrania:
1 miejsce - gra Loża Szyderców
2 miejsce - Dodatek do Loży +
3 miejsce - [Dodatek do Loży] +
oraz kilka kubków które rozlosujemy wśród reszty uczestników
+ - uczestnik sam wybierze dodatek :)
#tonaszydery wraca z tymi samymi zasadami co ostatnio. Czyli plusy mireczków będą głosami, a punkty będą przydzielane w zależności od zajętego miejsca.
Tzn:
1 miejsce - 10 pkt
2 miejsce - 9 pkt
3 miejsce - 8 pkt
Itd. do 10 miejsca.
Po każdym dniu punkty będą podliczane i publikowane pod tagiem #tonaszyderywyniki tak aby nie zaśmiecać głównego tagu.
W przypadku takiej samej ilości plusów pierwszeństwo ma osoba, która wrzuciła odpowiedź jako pierwsza. Można dodawać dowolną ilość odpowiedzi, najlepiej punktowana będzie brana pod uwagę. Przy każdej zabawie, ja jako sędzia, daję 5 dodatkowych punktów
(plusów) za moim zdaniem najlepszą szyderę.
#lozaszydercow #tonaszydery #heheszki #grybezpradu #konkurs #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora
Jest jakiś śmierdzący pasażer (komunikacja)