Uwaga organizuję swoje pierwsze #rozdajo bo w sumie wygrałem już chyba z pięć (dron, zapalniczka, skarpety, koszulka) a nic od siebie nie dałem... A więc 8 tabliczek czekolady studenckiej (4 białe, 4 mleczne) trafi do osoby, która z jednego konta da mi najwięcej plusów w tym wpisie (w przypadku remisu nagroda przepada). Zwycięzce wybieram jutro o 21:37.
@popik3: nastawiłem autoclickera na plusa na Twoim poście. Mówiłeś o dawaniu plusów, więc co pierwszekliknięcie Ci go daje a co drugie zabiera (nic o zabieraniu nie mówiłeś więc legit serious stuff, teoretycznie dostałeś jakieś 50 plusów na sekundę przez kilkanaście minut czyli jakieś 32423pierdyliarda łącznie ;e). Więc kto daje i legalnie zabiera ten się studencką obżera ;D
@popik3: Dziękuję wszystkim za udział w zabawie! W grze uczestniczyły 1482 konta. Najwięcej otrzymanych plusów z jednego konta to jeden. Taki wynik osiągnęły 1482 konta. Ze względu na remis nagroda ulega przepadnięciu. Spróbujcie szczęścia jeszcze raz!
Mówiłeś o dawaniu plusów, więc co pierwszekliknięcie Ci go daje a co drugie zabiera (nic o zabieraniu nie mówiłeś więc legit serious stuff, teoretycznie dostałeś jakieś 50 plusów na sekundę przez kilkanaście minut czyli jakieś 32423pierdyliarda łącznie ;e).
Więc kto daje i legalnie zabiera ten się studencką obżera ;D