Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem, że facetom standardowe chokery kojarzą się z łatwymi kobietami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale gdyby tak zamiast "czarnego pasa w obciąganiu" założyć coś takiego? Nadal wyglądałoby to zbyt wyzywająco, czy raczej dobrze? Kojarzyłoby Wam się to tak jak zwykły starodawny choker, czyli ten cały "pas"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ubierajsiezwykopem #rozowepaski #modadamska #pytanie
Pobierz k.....i - Ja rozumiem, że facetom standardowe chokery kojarzą się z łatwymi kobietami...
źródło: comment_w0BSDNgpJhEe7HPQ4A6dhdrH9CT654XR.jpg
  • 97
@kwiati: Choker? Setka zapytań do wujka google i nic. Aż do dzisiaj. Moja męka skończona, życie już nie będzie takie samo. Dziękuję. Pamiętam jak się dowiedziałem jaką nazwę nosi ta gilotyna do rzęs, taaak chodzi o zalotkę to dopiero był szok. Pomijam już że coś takiego istnieje!

@kwiati: Zakładaj. Dla mnie to wygląda bardzo fajnie i stylowo. Żarty typu "czarny pas w obciąganiu" można zobaczyć tylko w gimnazjach lub na Wykopach i Kwejkach, więc nie w miejscach, w których ludzi się poważnie traktuje.
@kwiati: ale czym Ty się przejmujesz? Jak Ci się podoba takie coś to noś, dla mnie to już trochę przesada dopatrywać się czegoś wyzywającego w naszyjniku, zwłaszcza, że przecież to nie jest skórzana obroża na 2-3 cm, a Ty raczej nie będziesz do tego zakładać crop top'u i spódniczki spod której widać pas do pończoch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kwiati: Szczerze to mi się bardzo podoba i tak mam wrażenie, że noszące je kobiety są hmm bardziej uległe :D. Ale to tylko podwoja moje zainteresowanie, więc noś noś i miej stulejarzy w dupie ^^