Wpis z mikrobloga

@Adams_GA: no jakbym chciał sobie ps4pro kupić to powinienem sprzedać ps4, bo po co mi dwie ps4? Ale teraz sprzedam tę konsolę za grosze, a ps4pro kupie w normalnej cenie nowej, czyli jestem zajebiście do tyłu, a mam to samo tylko trochę lepsze bebechy w środku. To nieekonomiczne, więc fajnie by było jakby sony dawało możliwość zamiany ps4 na ps4pro za odpowiednią dopłatą.

NIE MUSI, ALE FAJNIE BY BYŁO TO BYŁABY
@mesrs123: ale jesli wezmiesz auto za gotowke lub na raty, tak jak sie kupuje w 99% jak nie w 100% konsole to tez Ci nikt nie wymieni na nowszy model tego auta.

To schodzac na poziom podobny konsolom:
szkoda ze Zelmer nie przewiduje zamiany posiadanego modelu robota kuchennego na nowy model po liftingu za dopłatą. Czuję się trochę oszukany jako posiadacz Zelmera.
@wlochatyjoe: jak kupujesz auto to wiesz jakie kupujesz, wybierasz spośród różnych modelu tego producenta, dobrze wiesz ze co rok wychodzą nowe edycje aut. W konsolach jest troche inaczej bo generacja średnio trwała ok 5 lat i bebechy sie nie zmieniały wiec każdy kto kupił ps4 robił to z takim właśnie zamysłem ze kupuje generacje na 5 lat, każdy kto kupuje sprzęt ma takie same specyfikacje techniczne (nie liczę slimow i pojemność
@terwer358: a w czym problem by sprzedac, nieco dolozyc i miec ps4pro?
Nie rozumiem bolu dupy, bo jesli nie masz tv 4k z HDR to oprocz bardziej wygladzonych krawedzi praktycznie nie dostrzezesz roznicy. Dla mnie kupowanie ps4pro obecnie to wyrzucenie kasy w bloto.