Wpis z mikrobloga

Uwaga spojlery ( ͡ ͜ʖ ͡) Niby odcinek fajny, technicznie też bardzo dobrze zrobiony i podczas walki Vegitto czuć było tę moc, ale te power upy Trunksa jakoś do mnie nie przemawiają, według mnie ten motyw popsuł odbiór tego odcinka. Nagle się okazuje, że bez pytania można pobrać moc od ludzi, i jeszcze ten motyw Genki-Damy, myślałem, że Goku ładuje energię, a tu nie
( ͡° ʖ̯ ͡°). Liczyłem też, że będzie więcej Vegitto a tu bęc i koniec fuzji ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ogólnie mimo wszystko nowy odcinek na duży plus :)
#dragonball
  • 8
Ogólnie akcja w tym odcinku przyśpieszyła bardzo mocno. W takim DBZ to Vegito pokazywałby swą wyższość, znęcałby się nad przeciwnikiem. Skąd w ogóle pomysł, żeby fuzja za pomocą kolczyków kończyła się po godzinie? Z tymi kolczykami to był fajny motyw w dbz bo mimo wszystko, żeby się za ich pomocą połączyć to trzeba było się poświęcić, a teraz wynika, że taniec do zwykłej fuzji jest w ogóle nie potrzebny.
@Gradzik zawiodłem się strasznie na tym odcinku. Wręcz rozczarowałem. Limit fuzji? Vegito pach fuzja i chwilka bitki i koniec? Kolejny Power up trunksa? Na moje zyebali to wszytko w tym odcinku xd