Wiele osób tutaj pyta złośliwie, czym się ekscytujemy, bo te wybory przecież nas nie dotyczą. Pomijając już aspekt historyczny, którego jesteśmy świadkami, to ja mam nadzieję, że Trump po zwycięstwie zrealizuje swoją obietnicę i #!$%@? ISIS w drobny mak. Choćby dlatego kibicuję temu panu i ekscytują mnie te wybory. #amerykawybiera2016
@oficer_dyzurny_miasta: W ogóle pisanie, że wybór nowego prezydenta światowego supermocarstwa nie ma na nas wypływu to jedno wielkie XD. Przecież to oddziałuje na cały świat wzdłuż i wszerz.
@kurde-moje-pole: @oficer_dyzurny_miasta: Tu raczej chodziło o agitację na polskim portalu ze śmiesznymi obrazkami ws. prezydenta USA. Szczegółowe analizy geopolityczne i gdybanie? Spoko. Spuszczanie się, że Clinton jest HURR DURR SATANISTKĄ? Nie, dzięki.
@atc_damian: pamiętam co się działo w czasie wyborów w Polszy. Agitacja za pisem w pełni. Oczywiście teraz nikt ich nie popiera. Taka cecha wykopków. Mało myślą, dużo piszą.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Komentarz usunięty przez autora