#!$%@? mnie ta mentalność kolektywistycznej dumy narodowej. Studio tworzy udaną grę, a randomy w internecie podpinają się pod jej sukces, bo przecież urodziły się w tym samym kraju XD I jeszcze dużymi literami napisał, NASZEGO! Pomijam już jak śmieszne jest to bóldupienie o to, że spółka akcyjna podlega mechanizmom giełdowym. Jak zwykle źli są ci, co bezczelnie chcą kupować akcje, a nie ci, którzy sprzedają/emitują je za gruby hajs. #bekazlewactwa #wiedzmin3
@Tarec: Niemcy słyną z produkowania porządnych rzeczy, podobnie jak japończycy a Polacy robią dobre gry. Nic dziwnego że czujemy się dumni z osiągnięć naszych rodaków. Podobnie jest ze zwycięstwami w bitwach w których członkowie już dawno nie żyją, historia żyje w sercach ich potomków.
@Tarec: Musisz szerzej poczytać o świadomości narodowej i charakterze narodowym, wspólnych zbiorowościach itd. Fajnie że się tym głębiej interesujesz bo istnieję wiele ciekawych koncepcji i ujęć.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Pomijam już jak śmieszne jest to bóldupienie o to, że spółka akcyjna podlega mechanizmom giełdowym. Jak zwykle źli są ci, co bezczelnie chcą kupować akcje, a nie ci, którzy sprzedają/emitują je za gruby hajs.
#bekazlewactwa #wiedzmin3
@crystaldragon: Dla mnie to jednak niezrozumiałe. Podobnie jak Niemiec, który mówi "my robimy świetne samochody" samemu nie przykładając do tego ręki.