@Kaczypawlak: SLD to zdecydowanie nie moja bajka. Ale co by nie mówić za ich czasów gospodarka kwitła i nie przypominam sobie ustaw wymierzonych przeciwko obywatelowi.
@Filipix: Ja ich chwalę za obniżki podatków, ogarnięcie, jako jedyni potrafili przeprowadzić i rozstrzygnąć przetargi dla armii: Rosomaki i F-16, wprowadzając nową jakość. Inne rządy to czyste dziadostwo. Jak już miałbym na kogoś z III RP głosować to tylko na nich, niestety się sporo pozmieniało od tego czasu. Parę rzeczy skopali jak uwalenie rurociągu z Norwegii, ale cóż. Plusy też u nich widzę, resztę bym zakopał i zasypał wapnem.
W państwie komunistycznym członkowie PiSu zostaliby powieszeni za lewicowe odchylenia.
@Valder: Jakoś twórcy Unii Wolności w większości dawni stalinowcy mieli spokój do upadku PRL, ba nawet udawali opozycję, aby się dogadywać z PZPR, które ich usunęło z partii (poza Adamem Michnikiem, za młody był, aby wstąpić do partii, kiedy robili czystki). Poza tym PiS robi to co obiecał Gierek.
@Kaczypawlak: SLD to zdecydowanie nie moja bajka. Ale co by nie mówić za ich czasów gospodarka kwitła i nie przypominam sobie ustaw wymierzonych przeciwko obywatelowi.
To samo można powiedzieć o pierwszych rządach PiS. Kwitła, gdyż słabe gospodarki rozwijają się szybciej od gospodarek państw wysoko rozwiniętych.
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#polityka #heheszki #bekazlewactwa #takaprawda
@LordOfTheBananas: Nie bo bez jaj.
@LordOfTheBananas: Jednak RAZEM je wszystkie chwali, ba chce jeszcze więcej.
@Filipix: Nom, serio. Od dawna tak mówię.
@Valder: Jasne....
@Valder: Jakoś twórcy Unii Wolności w większości dawni stalinowcy mieli spokój do upadku PRL, ba nawet udawali opozycję, aby się dogadywać z PZPR, które ich usunęło z partii (poza Adamem Michnikiem, za młody był, aby wstąpić do partii, kiedy robili czystki). Poza tym PiS robi to co obiecał Gierek.
@Valder: A jednak RAZEM jest bardziej na lewo od nich;]
To samo można powiedzieć o pierwszych rządach PiS. Kwitła, gdyż słabe gospodarki rozwijają się szybciej od gospodarek państw wysoko rozwiniętych.