Aktywne Wpisy

AIicja +59
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

Clefairy +464
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

![[pozytywnie] PMI dla przemysłu w Polsce WZRÓSŁ do 43,9 pkt PRZEBIJAJĄC prognozy](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24c395a89ff1a8220dde0a18ecac6489ea6cb417e43d23f959e88389a0e9bd92,q70.jpg)
Kwiaty na grób fioletowe czy żółte? Cięte czy doniczkowe? Sztuczne czy prawdziwe? A ten znicz nie za mały? Halina od Staśka nie kupiła większego? Czy większy znicz to większa pamięć? I gdzie do #!$%@? nędzy są te #!$%@? zapałki? O, dzięki synu. Ale po co Ci te zapałki?
Jak się ubrać? Ty widziałeś Grażynę? Drugi rok ten sam płaszcz założyła. Czy ona #!$%@? godności nie ma? A w ogóle to zamknąłeś auto? I na #!$%@? je tak daleko postawiłeś? Myślisz, że na obcasach to maraton można iść?
Gdzie ten grób dziadka? W chowanego się bawi? He,he, he. Zakręciłeś gaz? Czy nie zapukał nikt na czas? Rok temu też był taki wiatr? No nic #!$%@? tego księdza nie słychać. Czy mi się wydaje czy przekręcił imię ukochanej cioci? Czytać nie umie? Czy jak zamiast "ksiądz" powiem "fiut" to będziemy kwita? Dobra, lecimy. Jadzia dzwoniła, że już kartofle odcedza.
Wszystkich Świętych. Pamięć na czas palenia knota w świeczce.
#patologiazewsi #heheszki