Aktywne Wpisy
alberto81 +39
rutkins +536
#kanalzero #bekazpisu
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział
#heheszki #google #marszniepodleglosci #neuropa #4konserwy
Mam ziomka co robi kampanie reklamowe oparte o google i tak mi o tym mówił na moje argumenty o zmianę przeglądarki google na duckduckgo (że już o parę procesów się otarli i się tego mają pilnować).
Love parade w Berlinie albo Karmawałw Rio Ci przypadkiem nie wyskoczyły? ;-)
* - osoba ustawiająca kampanię reklamową może wybrać słowa kluczowe na jakie ma być targetowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardziej podejrzewam jakiegoś śmieszka tatgetującego reklamy marszu równości (aby wkurzyć narodowców)
@SScherzo: poczucie humoru poczuciem humoru ;)
Nie wiedziałem (zakładając, że to prawda co @piot-rabi pisze o tym, że google nie zbiera danych o seksualności), że google ma jakieś standardy etyczne ;p
Co do dystansu. Ciężko abym miał większy dystans do Twojego posta, bo mnie kompletnie nie dotyczy. Nie interesuje się ani marszem, ani paradą. Ot po prostu niektórzy nie zdają sobie sprawy jak Google działa, i wydawało
Komentarz usunięty przez moderatora
@SScherzo: W samej wyszukiwarce nie ma czegoś takiego jak reklamy spersonalizowane. Pewnie Parada Równości reklamuje się w AdWords na słowo kluczowe "marsz niepodległości".