Aktywne Wpisy
3x32 +5
Jako że groźby nuklearne Rosji ostatnio są zbywane śmiechem przez lekkoduchów, przewiduje niebawem użycie taktycznego, niewielkiego ładunku atomowego gdzieś na Ukrainie. Najprawdopodobniej w jakiegoś typu zgrupowanie ukraińskiego wojska w DRL lub pod Kharkivem. Ale się fajniaki zdziwią, że taktyczna broń jądrowa została użyta. Pytanie co zrobi zachód? I co zrobią chińczycy którym nie w smak taki rozwój wypadków? #wojna #ukraina
Moseva +12
#aliexpress #pokazcebule
@Chicane: Właśnie zaraz się nim będę bawił, małe tarcze to nie atrapy z tego co wiem
Ogólnie dostałem w uszkodzonym pudełku.
Małe tarcze niby działają, ale tak jak mówił @s3m3n są niedociągnięcia, minęło 60 sekund, ruszył minutnik, z godzinami już nie sprawdzałem. Nie wiem za to jak wyzerować :D
@Pijokot: ponad 100 zł za zegarek który jest atrapą to trochę słabe... Rozumiem że ładnie wygląda, ale wkurzyłbym się płacąc tyle kasy i otrzymując coś co nie działa jak powinno. Rozumiem ten datownik też atrapa.
Wszystko działa łącznie z małymi tarczami
Za $30 raczej nie ma na ali zegarków z atrapami małych tarcz, to jest domena tańszych zegarków
@urban07: może po przeczytaniu tego komentarza ;)
Nie zauważyłem, bo komentarz napisał @ s3m3n, a zawołałeś w komentarzu @ Pijokot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogarnięte. Małe tarcze to żadna atrapa działają dobrze wręcz bardzo dobrze jak na chiński zegarek
Ku potomności
Datownik działa i przestawia się go wyciągając koronkę na jeden klik (dwa kliknięcia zmienia godzinę)
Mała tarczka godzinowa "HOUR" pokazuje AKTUALNĄ GODZINĘ (nie ma nic wspólnego z chronografem)
Górny przycisk chronografu to START / STOP sekundnika "SEC" i minutnika "MIN"
Dolny przycisk chronografu to PAUZA odliczania (na zasadzie zatrzymuje żeby zobaczyć ile minęło),
Jaki kolor zegarka masz? :)
Wołam @Chicane bo Cię ten zegarek zainteresował i @urban07 bo będzie Ci to potrzebne :D
Jednak to jest mój błąd bo nie naciskałem mocno tych przycisków, one działają, zerują stoper itd.
@urban07 Jak sie udało złapać to gratki cebuli bo to jedna z niewielu naprawde godnych :D