Aktywne Wpisy
LM317K +19
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
JanuszKarierowicz +125
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Walczył z systemem komunistycznym.
Nic nie wspomina o przeprowadzaniu staruszek przez jezdnię, chyba zapytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4ks: Ty się dobrze czujesz? Świadek koronny to nie jest ktoś u kogo można powiedzieć, że jest domniemanie niewinności, wiec nie można mówić, ze nic nie zrobiłxD I jeszcze
No i klasyczne wartościowanie prawa, zgodnie z logika Kalego, zawsze
Jeszcze powiedz, że wybitna osoba xD
Kalego? Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Rozumiem, że na równi stawiasz przejście na czerwonym i jakbym Ci sprzedał kosę, albo okradł?
Jeszcze powiedz, że wybitna osoba xD
Kalego? Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Rozumiem, że na równi stawiasz przejście na czerwonym i jakbym Ci sprzedał kosę, albo okradł?
@amator_kwasnych_zelek: ja #!$%@?, kolejny co nie rozumie, ze albo ktos łamie prawo albo nie, i nie ma znaczenia, bo obaj sa przestępcami xD ale wykopek musi #!$%@? udawać,
Komentarz usunięty przez moderatora
@M4ks: Masz nierówno pod sufitem xD
Informuję Cię, że po to w kodeksie są różne kary za różne wykroczenia i przestępstwa, żeby nie traktować ich tak
@amator_kwasnych_zelek: xD uwielbiam edycje po fakcie.
Ale do rzeczy - to opisz nam, panie prawnik, kiedy ktos jest a kiedy ktos nie jest przestepca ( ͡° ͜ʖ ͡°) I powiedz nam, jak bardzo zalezy to od
@M4ks: Edytowałem od razu, nie spodziewałem się, że tak szybko odczytasz.
Człowieku ja tu nie piszę, kto jest przestępcą a kto nie, tylko mówię Ci, że porównywanie jakiejś błahej sprawy do ciężkiego bandyty tylko dlatego, że i to i to przestępstwo jest śmieszne. To tak jakbyś mówił, że nie mam się obrażać o kosę między żebra bo sam zaciąłem kartką kogoś kiedyś. I to i