Aktywne Wpisy

montezuma71 +34
To jest chyba najbardziej wstydliwy post w moim życiu.
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
HerlockSholmes +27

Czy stack/reach jest wystarczające do porównania dwóch rozmiarów i to dodatkowo dwóch producentów?
Dobrze rozumiem, że w porównaniu do obecnego będzie porównywalnie (M) lub krócej (S) i w obu przypadkach niżej?
Obecnie
M reach 38,1cm stack 57,1cm górna rura 54,5cm, mostek 90,
vs
M reach 38,3cm, stack 54,5cm, górna rura 55cm, mostek 100
S reach 37,8cm, stack 52,9cm, górna rura 53,5cm, mostek 100