Aktywne Wpisy
Nowa_Zielonka_ +103
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
noipmezc +2
co myslicie o pozytywnym myśleniu?
#nintendo
@procesja_bokserek: gdzie takie info?
@procesja_bokserek: dlaczego głupcy?
https://blogs.nvidia.com/blog/2016/10/20/nintendo-switch/
custom, scalable - słowa klucze, ale wiadomo, jesteś ekspertem, więc wytłumacz mi skąd masz info.
-Tegra 2 : tak naprawdę potrafimy Full HD. Tylko nie możemy wysterować ekranu wyżej niż 1336x768
-Tegra 3 : tak, naprawdę zużywamy mało prądu, ten low-power core jest super (po czym łączymy wszysto na SDK tak żeby low power core nigdy nie miał możliwość pozostać w stanie aktywnym niż 5 sekund. A, i kończymy wsparcie po 7miu miesiącach)
-Tegra 4 : wiemy że niczym się nie różni od Tegra 3, ale weźcie go i tak! Denver będzie super, tym razem naprawdę nie kłamiemy
-Denver : nie no on naprawdę jest szybki! (Po czym poczytaj sobie opinię o Nexus
@procesja_bokserek: no i branża automotive, wiesz, samochody.
ogólnie to nie ma info, a ty opowiadasz o poprzednich układach. będzie info, to możemy ponarzekać, ok? można się rozejść.
@Papasanbaba: Przecież gry w chmurze to najgorszy możliwy pomysł. Pomijając to, że nie ma prawa bytu w konsoli która jest także przenośna.
@procesja_bokserek: LOL, gdzie porównałem te układy? Tegra to nie tylko konsole, tyle chciałem napisać. Właściwie Nvidia zarabia tegrą obecnie głównie na automotive.
z innej beczki, plotki są, że po podłączeniu pod docka będzie 1080p a na handheldzie 720p.
@Papasanbaba: Laaaaaaaaaa...