Aktywne Wpisy

Berbeluszka +22
Człowiek wchodzi przez życie pełen nadziei, a potem nagle bum. Starsi i wyżej postawieni nie zawsze mają rację, na przyjaciół nie można liczyć, najbliżsi okazują się najbardziej wyrachowanymi oszustami, faceci głosują na konfederację i oglądają patostreamy, dziewczyny się prostytuują w internecie ale na żywo też ci obciągną za blika na 30zl.
A potem człowiek nocami siedzi i szuka w internecie rozwiązania, jak nie gardzić wszystkimi dookoła
A potem człowiek nocami siedzi i szuka w internecie rozwiązania, jak nie gardzić wszystkimi dookoła

Ave2 +8
Tez was skreca z zenady gdy widzicie "sportowe" samochody na miescie? Do miasta sa auta miejskie,a nie m3. Tak samo jak ktos chodzi w butach narciarskich, bo drogie. Nie czujecie tego zazenowania? Kolejny gimnazjalny trend to motocykle ktore maja 1l pojemnosci I pelne owiewki? Serio? Jezdzicie tym po drogach, a wygladacie jak na motogp. Rozumiem 125ccm w pelnych owiewkach, bo tam chodzi o spalanie I rekompensowanie niskiej mocy, ale wieksze pojemnosci to

Florence A Touch of Heaven (1991)
Gnij w sztumie za tagi.
Bo w tej chwili gdybym wrzucił utwór metallicy i zatagowałbym blackmetal, deathmetal, gitara to było by to samo co ty tu zrobiłeś.
Szkoda jeszcze, że nie dałeś tagu chillout lub psybient i downtempo to już byłby komplet.
Ty naprawdę nie słyszysz różnicy?
Na pewno nie należy do Ambient i Techno (to wiem bo ambientu i techno słucham od lat)
Takiej muzyki co ty wstawiłeś nie słucham więc nie wiem jaki to rodzaj ale z ambientem czy techno to to nie wiele ma wspólnego, poza tym że i to i tamto to muzyka elektroniczna.
Ja tu bardziej housowe wpływy i wzorce w tym słyszę jak techno czy ambient.
Komentarz usunięty przez autora
Na discogs jest, że to techno. Ambient to nie jest. Samo techno jest chyba jeszcze szersze niż np. trance.