Zakończyliśmy wypełnianie ankiety i zostały wytypowane dwa terminy, które odpowiadałyby większości .
Pierwszy to poniedziałek 17.10 godzina 21:00 (12/14) w tym przypadku wszystko zależy od decyzji @porucznik_franek (to sprawdzony gracz, na udziale którego zależałoby nam) oraz @miroslaw_suchoklates, którzy musieliby dostosować się do decyzji większości pozostałych uczestników.
Kolejny termin, to zarazem ostatni przewidziany w ankiecie niedziela 23.10, wieczór (ustalimy jeszcze dokładnie godzinę) (12/14) i tutaj dostosować musieliby się @miroslaw_suchoklates i @Trae.
Proszę o określenie się wymienionych kolegów, czy byliby w stanie wygospodarować jednak te 2 godziny czasu w podanych dniach.
@sam_gold Poniedziałek 17.10 o 21:00 na ten moment mi odpowiada, ale nie wiem czy wtedy będę miał jakąś dodatkową pracę do zrobienia na szybko. Jak coś to dam znać.
@sam_gold: Nie pracuję na godziny, niejenokrotnie o 21 jestem jeszcze w aucie i niby poniedziałkowe wizyty w terenie zgodnie z grafikiem powinienem zamknąć do 17 (18:30- 19:00 zależnie od ruchu na drogach, byłbym dostępny, ale czasem zdarza się, że coś mi dojebią w ciągu dnia), więc jednak niedziela 23.10, byłaby dla mnie pewniejsza...
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Pierwszy to poniedziałek 17.10 godzina 21:00 (12/14) w tym przypadku wszystko zależy od decyzji @porucznik_franek (to sprawdzony gracz, na udziale którego zależałoby nam) oraz @miroslaw_suchoklates, którzy musieliby dostosować się do decyzji większości pozostałych uczestników.
Kolejny termin, to zarazem ostatni przewidziany w ankiecie niedziela 23.10, wieczór (ustalimy jeszcze dokładnie godzinę) (12/14) i tutaj dostosować musieliby się @miroslaw_suchoklates i @Trae.
Proszę o określenie się wymienionych kolegów, czy byliby w stanie wygospodarować jednak te 2 godziny czasu w podanych dniach.
@parooow @porucznik_franek: @sowacx: @ider @pacoo: @fordern @Hubertosik: @kendzior333 @Vojtazzz @appylan @gibpotatoe @Trae @miroslaw_suchoklates
#fantasynba
pytanie dla pozostałych uczestników:
Poniedziałek 17.10 o 21:00 na ten moment mi odpowiada, ale nie wiem czy wtedy będę miał jakąś dodatkową pracę do zrobienia na szybko. Jak coś to dam znać.
Termin draftu zostaje ustalony na niedzielę 23.10 godziny wieczorne.
link do naszej ligi
https://yho.com/nba?l=70400&k=3a3589fe1f05327c&soc_trk=lnk&ikey=f8530a21f82dc797