Aktywne Wpisy

Moc90 +22
#gielda wzialem sobie kredycik na 100k i kupilem za to rope XD raz sie szyje

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Groundhopping, czyli w luźnym tłumaczeniu „skakanie po boiskach”. Zajmują się tym co bardziej zakręceni kibice piłkarscy, którzy podróżują po całym świecie, odwiedzają przeróżne stadiony, oglądają mecze zespołów, o których nigdy wcześniej nie słyszeli. Ot, fajna pasja i ciekawy sposób na życie, tym bardziej, że większość z nich prowadzi blogi, kanały na YouTube czy publikuje dłuższe treści w mediach społecznościowych (jak na przykład Radek z Kartoflisk). Ale jedna z bardziej rozpoznawalnych postaci tego środowiska, Jonny Blair, nie napisał nic przez dwa tygodnie…
Ostatnie jego wpisy na stronie dontstopliving.net to wizyty z Gdańska i Malborka. Wszyscy wiedzieli, że Blair przyleciał do Polski, przebywał w Trójmieście, aż ślad po nim zaginął. Do kraju, by odnaleźć syna, przyleciała nawet jego matka. Być może znajduje się w Gdańsku, być może w Krakowie, a być może w Warszawie. Pewności nie ma.
Stąd również prośba do was, piłkarskich pasjonatów – być może, np. w okolicy któregoś ze stadionów, widzieliście Jonny’ego Blaira i jesteście w stanie jakkolwiek pomóc.
Informacje na temat zbiera m.in. jeden z jego kolegów na Facebooku
http://weszlo.com/2016/10/07/zaginal-znany-groundhooper-ostatni-slad-polska/
#pilkanozna
źródło: comment_B6TbEEl3IqwaZVlFka8oQZkWWvOg2YYN.jpg
Pobierz