Jaką ja mam obsesję na punkcie użytkowania tego auta przez mamę... Oddała do prania tapicerki i kilku drobnych napraw, po odebraniu obczajam całe auto i oryginalne welurowe dywaniki gdzieś podziała. Ja myślę że to zaraz gdzieś znajdzie, bo inaczej zabiję. I kołpaki takie jakby bardziej porysowane, jeden już by wypadało wymienić. Ale nie powiem, przynajmniej to pranie fajnie odświeżyło wnętrze ʕ•ᴥ•ʔ Teraz czarną planuję ogarnąć w środku. #motoryzacja #pokazauto #audi80 #youngtimer
@HHHH: jakbym go wymienił, to byłby to chyba pierwszy i jedyny niefabryczny element wnętrza (dobra, jeszcze szufladki popielniczki nie jestem pewien) W sumie szukałem kiedyś tego, ale na pewno nie kupiłbym pierwszego lepszego chińskiego zamiennika
@TypowyPolskiFaszysta: na grupie audi na fb wyrwiesz taki po taniości oryginalny. Klamka od kierowcy też oryginalna? Mi chyba ze 2 razy w ręce została przy otwieraniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Efrajm: @HHHH: w okolicy mam całą B3 na złomie z podobnym wnętrzem, jakby co to tam podbiję. Aa, w sumie z niej wyciągnąłem pająka świateł/kierownicy także jedynie to nie jest fabryczne, ale oryginał bezskutecznie próbowałem reanimować.
@TypowyPolskiFaszysta: Ja płaciłem za meszek z allegro jakieś 30 zł i wytrzymał naprawdę długo, dobra jakość skóry, idealne spasowanie ale niestety nie pamiętam gdzie kupowałem. Masz świetną kolorystykę wnętrza, na pewno to zwiększy jego wartość :)
Oddała do prania tapicerki i kilku drobnych napraw, po odebraniu obczajam całe auto i oryginalne welurowe dywaniki gdzieś podziała. Ja myślę że to zaraz gdzieś znajdzie, bo inaczej zabiję. I kołpaki takie jakby bardziej porysowane, jeden już by wypadało wymienić.
Ale nie powiem, przynajmniej to pranie fajnie odświeżyło wnętrze ʕ•ᴥ•ʔ Teraz czarną planuję ogarnąć w środku.
#motoryzacja #pokazauto #audi80 #youngtimer
@aroaro1993:
A może to zła kobieta? :P ( ͡° ͜ʖ ͡°)