#bojowkaappleauthorisedreseller #bojowkaios #iphone #apple Poradźcie. Czy sklep mycasio jest godny zaufania? Bo siostra chce sobie kupić iPhone'a, a na tej stronie jest dużo tańszy PS. Telefony są sprowadzane z UK, ale to chyba nie jest problem?
@goodidea: @pieczywowewiadrze: Co jest złego w fv marży? (Bo nie orientuje się w tym za bardzo) PS. W opisie jest, że telefon jest w 100% nowy i zafoliowany. Czy pomimo tego to może być refurb?
@pieczywowewiadrze: Uspokój się. Wiem co to refurb i frankenstein. Po prostu w opisie napisali, że telefon jest nowy, a że sprzedawca ma ponad 4 tysiące pozytywnych opinii, to wydawałoby mi się, że można mu zaufać. A co sądzisz o tej drugiej ofercie z pełnym vatem?
@AMK_1: zapytaj czy to refurbished, jak odpisze ze nie - plac karta i w razie czego chargeback. Jak kupisz z vat to będziesz miał rękojmie 2 lata, bo gwarancja jest tylko na 12msc.
Poznałem dziewczynę z którą pasujemy sobie pod kazdym względem. Ale ma niecałe 21 lat i miała 10 partnerów seksualnych o ile nie zaniżyła. Zaczela w wieku 14 lat. Nie wiem czy to przełknę. Mogła nie mówić :/ #tinder #zwiazki
Poradźcie. Czy sklep mycasio jest godny zaufania? Bo siostra chce sobie kupić iPhone'a, a na tej stronie jest dużo tańszy
PS. Telefony są sprowadzane z UK, ale to chyba nie jest problem?
No i zapewne fvmarza
czyli brak rekojmii
+ dolicz za ladowarke
+ reszta opisana pod tagiem
(Bo nie orientuje się w tym za bardzo)
PS. W opisie jest, że telefon jest w 100% nowy i zafoliowany. Czy pomimo tego to może być refurb?
http://allegro.pl/apple-iphone-se-16gb-rose-gold-nowe-zafoliowane-i6525893645.html - ten tańszy
http://allegro.pl/apple-iphone-se-16gb-rose-gold-24h-gliwice-fv23-i6511150794.html - czy ten z vat?
- nie masz rekojmii
- nie masz dodowu ze u niego kupiles telefon tylko marze
refurb = refurbished by apple, sprzedawane sa w UK i USA 15% taniej
frankenstein = skladak
NAWET #!$%@? NIE PRZECZYTALES MOJEGO PORADNIKA co jest zlego w fakturze vat marza...
foliowanie kosztuje 50 groszy
Uspokój się.
Wiem co to refurb i frankenstein. Po prostu w opisie napisali, że telefon jest nowy, a że sprzedawca ma ponad 4 tysiące pozytywnych opinii, to wydawałoby mi się, że można mu zaufać.
A co sądzisz o tej drugiej ofercie z pełnym vatem?