Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +100
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
joker007 +38
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Próg na prywatną medycynę w Frycu Modrzewskim w Krk - 113.
Ja #!$%@?, bogate przeciętniaki zostaną lekarzami. Mam nadzieje że dyplom z tej uczelni będzie dla pracodawców jak papier toaletowy i nie będzie w ogóle szanowany.
"Zawód lekarza cieszy się wysokim prestiżem i zaufaniem społecznym."
Prestiż i zaufanie ehehehe - szczególnie widać to po komentarzach na wykopie
Oczywiście masz rację ale u siebie widzę np. dużo osób co po prostu wykręciło wysoki wynik z matury bo po prostu potrafią wryć materiał i w sumie na studia mają teraz #!$%@? - poszli bo na medycynę najtrudniej się dostać.
A często też jest tak, że na klinikach i zajęciach gdzie trzeba już zacząć myśleć i składać wiedzę to wypadają blado....
Chociaż ja jestem za tym, żeby były testy wstępne na uczelnie z materiałem, oparte na tym czego będziesz się
Zgadzam się z tobą w 100% nie raz widziałem osoby z masakrycznie dużym wynikiem czy z samymi 5.0 z egzaminów a jak wchodziła praktyka to się motali.