Aktywne Wpisy
Retoryk +43
Co mi szkodzi pochwalić się nowym-starym nabytkiem :) Po 10 latach powrót do bmw i obecnie trzecie v8 w kolekcji. M5 2018, dłubnięta na 670 kuca i ~900Nm. Totalny szatan. Ale to, co mnie w niej urzeka najbardziej, to nagłośnienie Bowers & Wilkins.
Aktualnie objeżdżam ją w austriackich Alpach, banan nie schodzi z mordy :)
#bmw #pokazauto #samochody i może #carboners
Aktualnie objeżdżam ją w austriackich Alpach, banan nie schodzi z mordy :)
#bmw #pokazauto #samochody i może #carboners
uncle_freddie +309
Rajd Zalewskiego w poprzek boiska
MIRROR Z DŹWIĘKIEM: https://streamin.one/v/5705723d
#mecz #meczgif #reprezentacja #liganarodow
MIRROR Z DŹWIĘKIEM: https://streamin.one/v/5705723d
#mecz #meczgif #reprezentacja #liganarodow
Tak się zastanawiam nad tutejszymi klakierami PiS - wiecie farmerwianki, plumkajace bulwy, flasz gordony i inne - czy gdy budzą się rano, zerkają na główną, a tam:
- rządowe fuchy dla rodziny Kloców
- fuchy dla rodziny Czarneckiego
- oranie Rachonia
- Rachoń twierdzący, że nominacje dla Misiewiczów są spoko,
to czy mają jakieś chwile przemyślenia, zastanowienai się nad sobą? Czy mają poczucie tego, że stoją po tej złej, ahonorowej stronie?
Czy też zapalają im się k-----i w oczach i przystępują do zakopywania i wpisów 'a PO to......"...?
Komentarz usunięty przez autora
W sumie to kilku takich jest, ale u kalafiora to 100% skuteczności.
Nie będę nigdy bronił nepotyzmu i kolesiostwa.
JOWY? Nie rozśmieszaj mnie. Nic nie poprawią, a tylko zabetonują scenę polityczną.
Dla wielu Polaków socjalistów program 500+ to sukces.
@ediz4: Absolutnie nie! Będą wchodziły tylko betony.
Nie zgadzam się. W pierwszych wyborach być może. Potem już nie. Z ordynacją preferencyjną sejm został by wręcz wyczyszczony. Oczywiście ludzie musieliby też się trochę bardziej polityką interesować.
@ediz4: JOW-y nie sprawią, że ktoś się zainteresuje polityką...
One tylko zabetonują partyjny beton. nie bez powoda tam gdzie są JOW, tam mamy 2-3 partie.
A my mamy ile w tej chwili liczących się partii. Równo 3. W parlamencie brytyjskim jest więcej partii niż w naszym.