Aktywne Wpisy
Leotard00 +66
Czy warto przejąć małe gospodarstwo po dziadku, które potrzebuje dużo pracy, żeby w miarę to się toczyło? Lokalizacja jest dobra, bo jest to zagłębie uprawy warzyw i owoców w Polsce i wokół jest wiele skupów, ludzie na ogół sobie nieźle z tego żyją.
Niestety nie wiem czy sobie poradzę z tym ale bardzo lubię pracę przy warzywach i sprawia mi przyjemność.
Z pracą u mnie jest ciężko i nie chce mi się
Niestety nie wiem czy sobie poradzę z tym ale bardzo lubię pracę przy warzywach i sprawia mi przyjemność.
Z pracą u mnie jest ciężko i nie chce mi się
Tumurochir +723
Mazurek na Kanale Zero o przeszukaniu domu Ziobry:
I o rozliczaniu PiSowców:
Czas na ostrzeżenie. Karma wraca, panowie. Jeżeli kiedyś PiS wróci do władzy to nie będzie się patyczkował. Na miejscu Hołowni nie kupowałbym córce laptopa. Na miejscu Kosiniaka-Kamysza nie kupowałbym telefonu synkowi, który ma się narodzić. Dlatego, że zanim dorosną, to im PiS te telefony zabierze. Karma wraca i to wam potem wejdą na chatę o 6 rano.
I o rozliczaniu PiSowców:
Politycy nowej większości
#muzyka ... #jazz #jazztradycyjny #dixieland
Info o utworze
dobór utworów oraz ich kolejność są mocno subiektywne (żeby nie powiedzieć przypadkowe)... utwór ten posiada jeszcze wiele wartościowych wykonań, prawdopodobnie też jakieś godne odnotowania pominąłem, jeśli brakuje twojego ulubionego doklej w komentarzu ...
**<<<<>>>>>>>
Harry Reser's Syncopators - I scream - you scream - we all scream for ice cream retro, 1927
Warings Pennsylvanians - I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream retro i tenże 1927
Leslie Sarony - Ice Cream 1928
Chris Barber's Jazz Band - Ice Cream na żywo z 1973
Chris Barber Jazz Band - Ice Cream i na żywo z 1954
Jim Robinson's Band - Ice Cream 1944 a zachowało się gorzej niż 20s
December Band - Ice Cream a grają se chłopaki
Tom Waits as Zack, John Lurie as Jack, Roberto Benigni as Roberto - I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream heheszki z filmu "Poza prawem"
Kid Thomas, Capt.John Handy, Jim Robinson, Sammy Rimington - Ice Cream 1965
George Lewis Jazz Band - Ice Cream zdarta płyta gra
George Lewis - Ice Cream dixieland
New Orleans Dixielandband - Ice Cream i takoż
Preservation Hall Jazz Band - Ice Cream a to fajne
Old Merrytale Jazzband - Ice Cream a takie tam z lat 70
Belgrade Dixieland Orchestra - Ice Cream ok
Erik Jonghmans with The Fapy Lafertin Quartet - Ice Cream fajny klarnet i gitarka
Poll van Ooll's - Ice cream- dobra, dość tego
Wynton Marsalis & Eric Clapton - Ice cream [fajnie to sobie chłopaki zrobili]