Aktywne Wpisy
inko-gnito +64
Kobieta, to stan umysłu. Szczególnie #ksiezniczka i #p0lka
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#

Lambo994 +133
Trzymajcie się tam prawaki. Jeszcze kilka miesięcy i uśmiechnięta Polska będzie mogła ostatecznie rozliczyć pisowskich złodziejów oraz deptaczy prawa, Konstytucji, mediów publicznych, sędziów-hejterów, Schabów, Pawłowiczów itp. Nadchodzi ostateczny koniec pewnej epoki, żeby nie powiedzieć ostateczne rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu #neuropa #bekazprawakow #polityka
#bekazpisu #neuropa #bekazprawakow #polityka
źródło: temp_file4459837295018094409
Pobierz

Nareszcie, defendian waporjonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_8M8CHZwRYqeiUTB1iyMnj5EyqhDbuf1a.jpg
PobierzJest jeszcze in progress, ale i tak klękajo przed nim wodne Poki.
źródło: comment_EpPPxgWSFx9lC73w0hXWbNtW2e5u7o6u.jpg
PobierzAle dopiero 40kilo expa wbite na tym levelu.
Czekam na 30lvl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i mój Arcanine 1728 CP z Flamethrowerem bił takiego Egzekutora ledwo ledwo, musiałem mocno unikać tych bomb z nasieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobre movesety: Dragonite, Exeggutor, Gyarados, Poliwrath, Slowbro, Tentacruel, Nidoqueen, Jolteon.
#!$%@? (gorsze) movesety: Vileplume, Arcanine, Nidoking, Victreebel (x2), Machamp, Ninetales, Dewgong.
W sumie wychodzi na to, że więcej razy miałem farta, bo lepszy moveset wypadł mi przy bardziej wartościowych Pokemonach ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
policz sobie na pokeassistant ile będzie cie kosztowało prochu i cukierków wymaksowanie i sam zadecyduj :P
źródło: comment_L1TsTleP26bHEjrQqltEvwEfePqErTD2.jpg
Pobierz