Wpis z mikrobloga

@vaultboy: @boa_dupczyciel: Ostatnio na Gymie gość miał takiego ponad 1900 CP z identycznym movesetem, chciałem podbić prestiż gymu więc używałem słabszych Poków, żeby wpadło jak najwiecej expa.
No i mój Arcanine 1728 CP z Flamethrowerem bił takiego Egzekutora ledwo ledwo, musiałem mocno unikać tych bomb z nasieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kepasaparadox: U mnie na 3 Poliwrathy, Nidokinga, Victreebela, Vileplume'a, Arcanine'a, Exeggutora, Slowbro, Blastoise'a, Nidoqueen, Gyaradosa tylko Arcanine wylosował fajne ataki, a połowa z nich najgorsze możliwe ( ͡° ʖ̯ ͡°) Prześladuje mnie jakaś klątwa. Zbliża się u mnie kolejny Victreebel i aż boję się go ewoluować.
  • Odpowiedz
@Dryblas: U mnie wygląda to fifty fifty.
Dobre movesety: Dragonite, Exeggutor, Gyarados, Poliwrath, Slowbro, Tentacruel, Nidoqueen, Jolteon.
#!$%@? (gorsze) movesety: Vileplume, Arcanine, Nidoking, Victreebel (x2), Machamp, Ninetales, Dewgong.

W sumie wychodzi na to, że więcej razy miałem farta, bo lepszy moveset wypadł mi przy bardziej wartościowych Pokemonach ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kepasaparadox: A idź w cholerę ( ͡° ʖ̯ ͡°) U mnie dzisiaj kolejny Victreebel i dostał tak #!$%@? ataki jak poprzedni - Razor Leaf i Sludge Bomb. Do tego Poliwrath złapany na dziko - słabe IV/CP/ataki + na dokładkę Electabuzz wykluty z dyszki. To był zajebisty dzień ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz