Czekałem na bellsprouta z dobrym iv i wpadł w końcu 91%. Niestety wyszło z niego to co na obrazku. To prawie najgorszy moveset, mam rację? Rozumiem, że nie wart inwestowania, tylko trzeba zbierać na następnego? #pokemongo
@januszwypoku: Wiadomo. Ale dalej wodne mają na nim "not very effective", Victreebel jest silny w tej mecie, więc nawet z tak #!$%@? atakami może zbijać wodne.
@januszwypoku @Dryblas Ale chodzi głównie o to, że ten poison jest tylko dobry na trawę (a do tego sprawdza się lepiej ogień). Potrzebowałem całego grass żeby dobrze bić wodę i jednocześnie nie dostawać od niej za mocno. Teraz czekam na fajnego oddisha i liczę, że vileplume trafi się z fajniejszymi ataki, mimo, że potencjał od victreebela ma chyba trochę mniejszy.
@Aztek2201
Sry panowie, trochę #!$%@? już jestem
no co wy. Wiadomo że chodzi o to żeby byłtrawiasty i dobry na wodne poksy, ale jest cały poison. Mocny na wrózki i trawę. Macie screena
@Dryblas
Ale chodzi głównie o to, że ten poison jest tylko dobry na trawę (a do tego sprawdza się lepiej ogień). Potrzebowałem całego grass żeby dobrze bić wodę i jednocześnie nie dostawać od niej za mocno. Teraz czekam na fajnego oddisha i liczę, że vileplume trafi się z fajniejszymi ataki, mimo, że potencjał od victreebela ma chyba trochę mniejszy.