Aktywne Wpisy

JohnCasey +11
Macie kubeł zimnej wody na wasze ćpuństwo ukraińskiej propagandy:
-Rosja przystępowała do inwazji z liczbą niecałych 3 tys. czołgów w linii, głównie T-72, ale także T-80 i T-90. Do tego trzeba dodać 10 tys. czołgów wszystkich trzech typów w rezerwie oraz niewiadomą liczbę bardzo przestarzałych T-62 i T-64. Nie wiadomo, w jakim stanie znajdują się czołgi w rezerwie, jednak liczby robią wrażenie.
-Ile z tych 3 tys. czołgów, plus pewnie kilkuset dosłanych
-Rosja przystępowała do inwazji z liczbą niecałych 3 tys. czołgów w linii, głównie T-72, ale także T-80 i T-90. Do tego trzeba dodać 10 tys. czołgów wszystkich trzech typów w rezerwie oraz niewiadomą liczbę bardzo przestarzałych T-62 i T-64. Nie wiadomo, w jakim stanie znajdują się czołgi w rezerwie, jednak liczby robią wrażenie.
-Ile z tych 3 tys. czołgów, plus pewnie kilkuset dosłanych

Kto by przypuszczał, że to Chiny staną się orędownikiem pokoju na świecie, a USA tymi którzy sprzedają śmierć i zarabiają na wojnie.
https://www.money.pl/gospodarka/chiny-przedstawily-swoj-plan-pokojowy-dla-ukrainy-6869885532949088a.html
Swołocz będzie się cieszyła, że wojna trwa. Nie obchodzi ich, że giną zwykli ludzie tacy jakich mijamy na co dzień na ulicy.
Myślą, że dokopią putinowi czy pieskovi. Nie dokopią, wojna się skończy, a odpowiedzialni za nią będą żyli w bogactwie do końca swoich dni.
Na wojnie tracą tylko
https://www.money.pl/gospodarka/chiny-przedstawily-swoj-plan-pokojowy-dla-ukrainy-6869885532949088a.html
Swołocz będzie się cieszyła, że wojna trwa. Nie obchodzi ich, że giną zwykli ludzie tacy jakich mijamy na co dzień na ulicy.
Myślą, że dokopią putinowi czy pieskovi. Nie dokopią, wojna się skończy, a odpowiedzialni za nią będą żyli w bogactwie do końca swoich dni.
Na wojnie tracą tylko

A winc:
- gość nie jest szczególnie elokwentny, albo zgrywa takiego - doskonale widać było, kiedy mu ta Kasia, Kinga - czy jak tej ładnej pani na imię - pisała skrypty pod audiologi, a kiedy sam #!$%@? jak potłuczony (inaczej ująć nie mogę), no ale co tam, uważaj się za lepszego od tych wszystkich jutuberów, po których jeździsz, mimo że twoje słownictwo ssie, interpunkcja również, tak przy okazji
- jest atencyjną #!$%@?ą- stara się #!$%@?ć takim Agisom i Gargamelom - Agis ładnie odpowiedział na jego zarzuty, Gargamel trochę z niego kisnął i przestał, no ale co tam, Fabian dalej próbuje przeciągać dramę z Gargamelem i Ahusem, bo wcześniej dało mu to dużo wyświetleń, robi filmik o nich, większość gadki to stek bzdur i mitomania - i co z tego, skoro ci dwaj mieli już to kompletnie w dupie, a nie no wróć, zgłosili filmik i tyle, z debilem się nie dyskutuje. Ale co robi Fabian? Spamuje ich fanpage, bo widzi, że osiągnął już szczyt atencji i oni się z nim #!$%@?ć nie będą
- #!$%@? się w życie prywatne YouTuberów, wypisywanie do bliższych znajomych, no #!$%@?, żeby nawet do byłej dziewczyny youtubera wypisywać?
- stalkowanie ludzi, udostępnianie adresów zamieszkania vide ParodiePolskiegoYT czy NanamiChan
- lubuje się w patologicznych kłamstwach, nie chce mi się wymieniać, niezłą książkę można o tym pisać, no chyba że ktoś się #!$%@?, słynny już przykład to może być to jego zdjątko, które wstawił na SHPOL-u, jak był nawalony w trzy dupy, bo dostał kosza
- odwalanie srogich inb na forum SHPOL-u...tak jak cisnął niegdyś Uczuciopedię, hajsy i ogółem te wszystkie grupy, które lubują się w raidach, tak sam zaczął wykorzystywać członków SHPOL-u, najbardziej mnie śmieszy to, że parę razy #!$%@? wstawiał jakieś właśnie durne wstawki, wyżywał się na ludziach, banował za nic, a jak ktoś go skrytykował, ban + dopiska, że to na pewno typ od Atora
- lizodupstwo -w szczególności, jak ktoś mu daje brudy na takiego Atora (Nitro & Isamu) albo da wzmiankę o tobie w filmiku mający kilkaset tysi wyświetleń (Boxdel), podejrzewam że ci panowie z JP Armii cisną z Fabiana taką bekę, że szkoda strzępić ryja
- atakowanie tych, którzy nie dadzą mu tego, czego oczekuje - czyli na pewno Pracownika TVN, nie wiem jak to było np. z Dakannem, bo też z niego cisnął, a w filmiku o Mediakrafcie była pokazana rozmowa, że Dakann stwierdził wprost - bierze hajs, wszystko jest ok i ma wszystko w dupie, nie będzie mieszał się w marne konspiracyjki, kilka osób na pewno by się jeszcze znalazło, musiałbym pogrzebać po tych wszystkich jego materiałach
- no i klasyk, hipokryzja, tego już nie muszę przedstawiać? już samo to, że ciśnie z tuszy Atora (z nim źle nie jest, z Fabianem gorzej), czy właśnie takie smaczki typu promowanie nowych raków czy bratanie się z Isamu, po którym wcześniej jeździł
Zainspirował mnie do tego komentarz trajn. Nie wiem, czy Fabian zdaje sobie sprawę, ale siedzi w tak głębokim bagnie, że niedługo nie będzie czegoś takiego, że jak to powiada, "dostanie w #!$%@?ę i będzie robił to dalej". I niekoniecznie z pięści, ale oberwie tak, że z podkulonym ogonem będzie spieprzał z polskiego youtube'a, to przecież jest nieuniknione po wyprodukowaniu tylu farmazonów, pomijając to, że za czasów Gównoburzy jeszcze coś sobą reprezentował. Fabianero pewnie czyta wypok, więc stary - zastanów się, co ty za inbę #!$%@? i co robisz ze swoim życiem? (w sumie co ja w tym momencie robie ze swoim, pisząc te wypociny xD) Stary, zmień content, zrób coś ze sobą, ogarnij się, cokolwiek, bo jedyny pożytek, który ludzie mają z twojej persony, to centrum beki xD Aż mi się żal robi ciebie, no ale...
#polskiyoutube #kastratcontent #gruszkajutuba
Zapomniałeś wspomnieć o przeróbkach z LM oraz obrazkach typu bobas sikający do coca coli z jej wizerunkiem, taki drugi kaczuszka kwak z jeszcze większymi idiotami :P