Wpis z mikrobloga

@Fasberg: To ponownie błąd losowy. Jeśli występuje niezerowa szansa, na zdarzenie niesprzyjające naszym typom, to wciąż trzeba to brać pod uwagę jako ryzyko. Na tym to polega.
@ludi889: Na tym to polega, że jak 90% ludzi obstawia dany mecz, to jest jeden główny bolek który ma dane ze WSZYSTKICH buków, i przypuśćmy, zostało postawione na nich na całym swiecie w sumie grubo ponad 1 000 000 000 euro to on sobie idzie do takiej #!$%@?, jednej czy drugiej i załatwia sprawe i każdy jest zadowolony. Tylko nie gracz. Pojmujesz ?
@Fasberg: Umówmy się. Do insiderów dostęp mają nieliczni. Zwykłym szarakom jak my zostaje czysta statystyka. Co do uczciwości sportów się nie wypowiadam, bo mimo że jestem świadom przekrętów, nie jestem w stanie oszacować na jaką są skale, i nie wiem kiedy coś jest ustawione, a kiedy to po prostu "błąd losowy".
Umówmy się. Do insiderów dostęp mają nieliczni. Zwykłym szarakom jak my zostaje czysta statystyka. Co do uczciwości sportów się nie wypowiadam, bo mimo że jestem świadom przekrętów, nie jestem w stanie oszacować na jaką są skale, i nie wiem kiedy coś jest ustawione, a kiedy to po prostu "błąd losowy".

@ludi889: Popieram i dobrze że się rozumiemy. A teraz odpowiem na pytanie z postu nr 1, nie znam takiego programu.