Wpis z mikrobloga

@invit: Bf109. Zjadają większośc Spitów - Dopiero późne modele mogą się z nimi równać. Tylko nie wolno nimy wchodzić w walkę kołową, bo to samobójstwo.
@nevarion: serio? :P przecież do 5lvlu to można w 2-3 dni nabić :) mam pierwszego bfa i dwa spity mk1 i mk2.

@Kukki: Jakoś wolę angielskie maszyny, są świetne w dog fightingu :) BnZ jest skuteczne ale trochę nudnawe :P
@Kukki: mam u japońców pierwszego la hiena. Miałem duże nadzieje na ten samolot, a jakoś nie potrafię nim latać :/ zdecydowanie lepiej mi idzie na ki-43 z 2 tieru... znasz te samoloty? jakieś porady? :P
@invit: Tak. Hieny to samoloty stworzone do energy-fightingu, Ki43 to typowy dogfighter- tak jak Zero. Dobij Do A6M3 ze ściętymi skrzydłami. Lepszego samolotu chyba nie ma.
@nevarion: daj sobie spokój z jetami, i tak nadają się tylko do boom n zoom ;/ ja odkrywam kolejne samoloty a i tak latam nisko lvlowymi :) u amerykańców pojawił się nowy samolot hawk na 2 lvlu. Bardzo fajny :)
@invit: To zależy, na jakich bitwach. Z tego, co widzę, na historycznych niemieckie dominują - taktyka polega na wspinaniu się, a kiedy już jesteś wysoko - wespnij się jeszcze bardziej.