Wpis z mikrobloga

@magral: Bo dexa nie zapełnisz na lurach, tylko właśnie chodząc/jeżdżąc po różnych częściach swojego miasta/różnych miastach.
Lury służą tylko do łapania standardowych Pokemonów potrzebnych do masowej ewolucji na jajku + ewentualnie do łapania konkretnych Pokoemonów, potrzebnych do ewolucji w kolejne formy (jak Magikarp w Łazienkach).
@kepasaparadox: Stety/Niestety są lepsze poksy. Wymaga to jednak by na lurach było więcej ludzi, wtedy podobno jest na nie większe prawdopodobieństwo. Na grupie na fb ludzie chwalili się snorlaxami na lurach (gdzie było ponad 100 osób).

Z drugiej strony dawno temu widziałem screena z incense i zwabionym snorlaxem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wymaga to jednak by na lurach było więcej ludzi, wtedy podobno jest na nie większe prawdopodobieństwo.

Z drugiej strony dawno temu widziałem screena z incense i zwabionym snorlaxem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

@magral: to nie zależy od ludzi a lokalizacji. Z lura i incensa dropi to co może w okolicy. Ja chodziłem na lury w Gdyni obok oceanarium i tam
@GokuMK: To nie do końca prawda. Są tricki na lepsze pokemony tj. incense na pustej drodze. W Gdyni obok oceanarium możesz mieć większą szansę na Laprasa, niż w centrum miasta.