Aktywne Wpisy
whitewolfik +257
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
dietyloamoniowy +48
Typ sobie kupił klocki na trzydzieste urodziny, które właśnie będzie składał. Śmiechu warte XD #pcmasterrace
Wcinając się między wódkę i zakąskę pragnę zagrać trzecią edycję mirkowej imprezy pt. #mirkodens w Radiu Wolne Mirko FM!
Będziemy przez godzinkę między 20 a 21 słuchać sobie muzyki tanecznej, głównie z lat 90 (a więc w większości #eurodance), ale także zahaczymy o początki muzyki #dance powstałej na przełomie tysiącleci. Może trafić się jakiś kawałek z lat 80, ale tego nie zagwarantuję na 100%.
Udało mi się zebrać trochę więcej materiału niż na godzinkę grania, także wielce prawdopodobne jest, że impreza jeszcze nie raz powróci. A to będzie 3 wydanie tego bardzo nieregularnego cyklu.
Oczywiście zapraszam przy tym na audycję @TySzafa od godziny 19, i do pozostania na audycji @ObserwatorZmierzchu od godziny 21!
Do usłyszenia!
#rwmfm
Spamlisty: |