Wpis z mikrobloga

Dziękujemy za tak duże zainteresowanie naszym #nutura #rozdajo.
W związku z powyższym postanowiliśmy dla wszystkich mireczków i mirabelek wprowadzić kod rabatowy, uprawniający do 20% zniżki, na zakupy w naszym sklepie internetowym www.nutura.pl. #cebuladeals
Kod rabatowy ważny będzie do 23:59:59 w sobotę (10.09.2016 r.).

KOD RABATOWY: WYKOP20

Zapraszamy Was także do kolejnej zabawy!
Jutro o 19 wylosujemy następnego szczęśliwego wykopowicza.
Aby wziąć udział wystarczy tylko zaplusować ten wpis.
Tym razem do wygrania masło orzechowe z kawałkami orzechów!

Zwycięzca wczorajszego #rozdajo w komentarzu niżej.

Niech orzechy będą z Wami!
nutura - Dziękujemy za tak duże zainteresowanie naszym #nutura #rozdajo.
W związku z...

źródło: comment_qcvV6K7XgNDyDIzqfV8HrP7qtd27cI80.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
Nie oplaca sie kupowac zadnego masła ani innej nutelli przez internet, biorąc pod uwage, ze trzeba placic za przesylke. Lepiej pojsc do Tesco. No chyba, ze ktos kupuje hurtowo
  • Odpowiedz
@saperq: Jesli kupisz droższą kielbase w markecie, to tez bedzie lepsza. Zresztą wędlina, to troche inna para kaloszy i lepiej kupic ją w rzezni.

Chętnie bym sprawdzil, ale nie jestem zbyt zamozny i szkoda mi wydawac ponad 20zl na masło, dlatego, jesli Ty kupisz to wstaw tu zdjecie, ja wstawie z Tesco i porownamy.
  • Odpowiedz
@sonep: producenci wrzucają taką formułkę, jeśli w tym samym zakładzie/magazynie przetwarza się lub składuje inne orzechy. Dla alergików - tak na wszelki wypadek. @sonep: imo jak jest smaczne to i można dać więcej - nie je się tego słoika dziennie. Ale jak pisałem wyżej. Najlepiej kupić prażone orzeszki i samemu zmielić.
  • Odpowiedz
@sonep: To jest informacja asekuracyjna, taki jest wymóg.
Podczas gdy hurtownie handlują więcej niż jednym rodzajem orzechów, zawsze istnieje ryzyko, że do jakiejś partii niechcący dostanie się inny rodzaj orzechów.
  • Odpowiedz
@saperq: jak już jesteś taki "eko", to sobie kup pół kilograma orzechów i zmiel je w domu. Proszę, podałem Ci przepis na masło orzechowe!
  • Odpowiedz