Aktywne Wpisy

Kagernak +420
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE

polock +215
źródło: temp_file2791206909902132181
Pobierz

@ManOfGlass:
@kissandfly: to uczucie gdy po technikum informatycznym mają cię za boga, a tak naprawdę w liceum mieli bardzie zaawansowaną infę niż ty w technikum
@Ciuch_ciuch_madafaka: Współczuję takiej szkoły.
Programowanie strukturalne i obiektowe: rok pascal, trzy lata C++,
Multimedia i grafika: Photoshop 45%, Corel 40%, Montaż filmów i dźwięk 15%.
Oprogramowanie biurowe: na początku excel, access, później więcej accessa, SQL, VBA.
Urządzenia techniki komputerowej, ze względu na mocno przestażałą podstawę to tu najbardziej kulało, nauka o starych interfejsach, starych pamięciach itd. Nauczyciel jak zostało nam czasu to dużo wrzucał właśnie nowinek spoza programu.
Systemy
3 lata PHP na poziomie podstawowych funkcji co rok to samo od podstaw,
trochę baz danych SQL a poza tym róbcie co chcecie, nie wspominając o poziomie egzaminów zawodowych