Aktywne Wpisy

KW23 +430
posłuchajcie tego
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
krzyvvy_ +89
Cześć Mirki!
Nigdy nie sądziłem że będę tutaj pisać o pomoc jednak sytuacja tego wymaga i szukamy wszędzie pomocy. Wielokrotnie widziałem jakie potraficie zdziałać cuda dlatego też bardzo na was liczę. 6-miesięczna córka mojego najbliższego przyjaciela musi zmierzyć się z okrutnym przeciwnikiem – potworem, jakim jest mięsak. Niestety lekarze w Polsce nie podejmują już żadnych kroków w kierunku usunięcia/zniwelowania nowotworu. Szukamy pomocy za granicą, naszą nadzieją jest leczenie w klinice w Niemczech,
Nigdy nie sądziłem że będę tutaj pisać o pomoc jednak sytuacja tego wymaga i szukamy wszędzie pomocy. Wielokrotnie widziałem jakie potraficie zdziałać cuda dlatego też bardzo na was liczę. 6-miesięczna córka mojego najbliższego przyjaciela musi zmierzyć się z okrutnym przeciwnikiem – potworem, jakim jest mięsak. Niestety lekarze w Polsce nie podejmują już żadnych kroków w kierunku usunięcia/zniwelowania nowotworu. Szukamy pomocy za granicą, naszą nadzieją jest leczenie w klinice w Niemczech,

Mam pewien problem ale od początku.
Mam 21 lat, studiuję Mechanikę (3-ci rok), jestem bardzo towarzyski, mam mnóstwo znajomych, nie mam problemu z zapoznawaniem ludzi.
Wydawałoby się, że wszystko jest jak należy a jednak nie do końca...
Po dziś dzień jestem prawiczkiem.
Myślałem żeby wbić 30 lvl i zostać magiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Ze swoją pierwszą i jedyną dziewczyną zerwałem jakieś 2 lata temu.
Było wszystko oprócz tych słynnych seksów.
Teraz chciałbym znaleźć sobię dziewczynę, czuję pustkę, chciałbym mieć się do kogo przytulić, pocałować.
Jeśli chodzi o wygląd to ponoć nie jest źle, koleżanki oceniają mnie na 7/10, staram się ubierać ładnie, często noszę koszule.
Na imprezach raczej nie mam problemów, żeby poderwać jakąś dziewczynę ale przeważnie nic nie wychodzi z takich znajomości.
Jeśli jednak już się spotykam z jakąś dziewczyną to po pewnym czasie perspektywa pierwszego razu mnie przeraża.
Obawiam się, że w łóźku dam ciała a umówmy się, znaleźć dziewicę w podobnym wieku graniczy z cudem.
Nie wiem co ze sobą zrobić?
W tamtym roku będąc na imprezie dobrze bawiłem się z pewną dziewczyną.
Pod koniec imprezy oferowała się, żebyśmy poszli do mnie (mieszkałem blisko klubu).
Początkowo się zgodziłem ale gdy ona była w ubikacji ja spanikowałem i szybko uciekłem z klubu?
Czy coś jest ze mną nie tak, czy to normalne?
Wstydze się przyznąć przed znajomymi, że jestem prawiczkiem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: ostatnio zaczalem prowadzic bardziej doglebna analize tego, co sie dzieje wokolo i zaczynam wyciagac niepokojace wnioski. wszedzie gdzie nie pojde na impreze, widze yebana szara mase studenciakow w KOSZULACH. skorwysyny, nie wiem czy w klubie na 200 studenciakow znajdzie sie chociaz 10 ktorzy nie sa ubrani w jakas koszule.
czarna, biala, kolorowa, w paski, z dlugimi rekawami, z krotkimi, z bazaru czy z