Aktywne Wpisy
dongio +4
Jakie znacie ciekawe słowa?
RobieZdrowaZupke +31
Macie jakąś czynność/zajęcie/hobby, które wam się kojarzą z giganormictwem? Dla mnie najbardziej normicką rzeczą jaką można sobie wyobrazić jest jaranie się uniwersami Marvela/DC. Zawsze jak ktoś mówi, że się tym jara, to wyobrażam sobie, że się wychowywał w takiej typowej rodzince klasy średniej podobnej do tej przedstawionej w serialu rodzinka.pl Pewnie gdy taka osoba była dzieckiem to rodzice normalnie ją brali do kina na filmy i miała normalny kontakt z rodzicami, mnie
Różowe, powiedzcie szczerze, przywiązujecie wagę do budowy ciała u mężczyzny? Mam kumpla, który przy wzroście 182 cm waży 66 kg, jest typowym suchoklatesem, jego rączka jest jak zapałka, w dodatku jego sylwetka to bardziej skinny fat, a i tak nie narzeka na powodzenie u dziewczyn. Był z kobietami do których większość facetów się śliniła.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
generalnie żeby człowiek wyglądał zdrowo i gibko
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Osobiscie nie cierpie suchoklatesow, jestem fanka typu misia. Miski sa przynajmniej mieciutcy, facet 180cm co wazy 65 kg wyglada jak z Auschwitz
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop