Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Różowe, powiedzcie szczerze, przywiązujecie wagę do budowy ciała u mężczyzny? Mam kumpla, który przy wzroście 182 cm waży 66 kg, jest typowym suchoklatesem, jego rączka jest jak zapałka, w dodatku jego sylwetka to bardziej skinny fat, a i tak nie narzeka na powodzenie u dziewczyn. Był z kobietami do których większość facetów się śliniła.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 8
DestrukcyjnaLoszka: nie podoba mi się otyłość, a spoko jest szczupłość z jakimiś lekkimi mięśniami, ale nie takimi wytrenowanymi tylko takimi, które sie tworzą od zwykłego ruchu
generalnie żeby człowiek wyglądał zdrowo i gibko

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Nie przywiązuję, o ile koleś nie jest przesadnie napakowany - z jakiegoś powodu strasznie mnie to odrzuca. Zdecydowanie wolę takiego suchoklatesa od mięśniaków. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: ja tam lubię taki typ. Nie znoszę za to karków - kojarzą mi się z osobami o niskiej inteligencji i dużej agresji. W sumie nie ważne jakby był ładny, ale jak jest za bardzo przypakowany (może troszkę mięśni mieć) to mnie odrzuca i od razu takich skreślam.