Wpis z mikrobloga

@bT4tgL: Miałem coś podobnego, przejdź na portal i zobacz czy zamówienie zostało złożone. W moim przypadku było, widocznie komunikat pojawił się za wcześnie. To samo mam często na Steamie czy np. Humble Bundle płacąc z PP - wyskakuje błąd transakcji ale po przeładowaniu strony po kilkunastu sekundach jest już ok. Jeżeli to coś poważniejszego to trzeba będzie reklamować, ale zadzwoń jeszcze do pizzeri czy mają zamówienie i kasę.
@bT4tgL: U mnie to była codzienność jeśli chodzi o DotPay. Najpierw przeładowuj co kilka sekund. Jeśli nic to nie da, a nie spieszy Ci się zbytnio, po półtorej godziny powinno wejść (sic!), a jeśli Ci się odechciało, to wyłącz i napisz maila do pizzaportal, że wpłaciłeś, a DotPay pokazuje, że nie. Oni to sobie załatwią z DotPayem, a jak im jeszcze napiszesz, że jesteś zły czy cos, to może Ci wyślą
@bT4tgL: Nie masz się co przejmować, najlepiej napisz do nich (pizzaportal) na maila i załącz im potwierdzenie przelewu z konta, w 1-3 dni będziesz mieć kase oddaną.
@spojrz: Wbrew pozorom, to wygodne wyjście. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem w bankomacie, bo za jedzenie płace online, a jak ktoś zamawia ze mną, to mi kasę oddaje normalnie.In plus, czasem jakaś zniżka czy coś. No i najważniejsze - CAŁKOWICIE OGRANICZASZ KONTAKT Z LUDŹMI!