Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +960
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

Ryneczek +124
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska

Na YT i tak nikt nie przeczyta także napiszę tutaj.
Twój deklarowany "hajp" na grę bardzo mocno uwidocznił się w materiale - który w sumie przypomina reklamę i usprawiedliwianie twórców, zwalając winę na graczy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze żebyś nie widział tej listy z reddita, jakoś bym to przełknął.
Dałeś jej urywek do filmiku, a później nudzisz coś o jakiejś "często przytaczanej" (???) liście maaximovitcha (czy jak mu tam) i do tej listy dobierasz kontrargumenty.
Świetnie brzmi po 5 minutach jojczenia na grę :)
To już jest "top kek"
Oczywiście że ściana niedotrzymanych obietnic była znacznie dalej na liście problemów :)
Gra polega na podziwianiu i nie jest dla każdego... w sumie to nawet nie jest gra jako taka.
Czyli standard obrony twierdzy - głupi gracze którzy nie zrozumieli że gra nie będzie tym czym im pokazywano że będzie - #!$%@? debile.
...
Całkowicie pominąłeś istotę problemu NMS - oszukańczy i kłamliwy marketing.
Pochwalam natomiast końcówkę, za opis jakim graczem jesteś.
#nomanssky
Potrzebujemy recenzenta gier z jajami, który powie jak jest i zjedzie hello gówno od góry do dołu za serie kłamstw i zły przerośnięty marketing gry, cenionej wyżej niż coniektóre wielomilionowe produkcje, mimo że jest na pc'tach nie grywalna.
@qlink moim skromnym zdaniem jak już przytaczamy jakiś mechanizm gry np. planet hazards, to
Co do mojego materiału - starałem się wskazać większość największych bolączek gry, z których duża część doskwierała także mnie, ale... cóż poradzę, że ostatecznie grało mi się po prostu przyjemnie, stąd ostatecznie film ma pozytywny wydźwięk.
I tak cie lubię :*
(m.in. za tą czaszkę z Return Fire)
Największą bolączką jest ogrom bolączek tej gry.
(i to że umyślnie nakłamali)
https://www.youtube.com/watch?v=AIW5cLu1uag - może ci się spodobać
PS Daj jakiś quiz no :/
@WLADCA_MALP: Singleplayer nie potrzebuje fabuły, jeśli w grze jest coś ciekawego do robienia. A strzelanie laserem w roślinę takie nie jest, i tu jest proceduralnie generowany pies pogrzebany.
Komentarz usunięty przez moderatora