Aktywne Wpisy

dominik2005 +3940

RenkaRenkeMyje +833
Wiecie co jest najgorsze? Ze nowy rzad bedzie musial odbudowac to wszystko co pis roztwonil, a to znaczy, że trzeba zacisnąć pasa. Jak zacisną pasa, to pis bedzie mial pożywkę, że oni dawali i bylo ich stac, a tusk nie daje i mówi, ze nie ma pieniedzy. Głupi naród za 4 lata znowu przywróci pis do wladzy.
#wybory
#wybory

dobra swiry, odkurzylem swojego e-papierosa. nie pale od kilku dni analogow. przeczytalem troche wpisow na mirko, i chcialbym was prosic o pomoc, zanim ustawa wejdzie w zycie.
moj mod od sigelei- legend, dwa lata temu to byl wygar... dzis juz nie bardzo.... uciaga grzalki nie mniejsze niz 1.2 ohma. bedzie on moim zapasowym modem, z gotowymi zespolami grzewczymi. (poprzednio rzucilem e-palenie, bo jak spalila mi sie skrecana przezemnie grzalka to i tak wracalem do analogow, bo w pracy nie mialem jak skrecac nowej)
ale chcialbym zlozyc moda, i jakas gore do niego, w ktorej sam bede mogl wygodnie robic grzalki. fajnie by bylo gdyby byl dostepny on-line w sklepie gdzie kupie sobie liqueena (np esw)(na robienie swoich produktow moze jeszcze kiedys sie skusze, poki co przywyklem do jakosci, i inne firmy mi nie smakowaly, dodatkowo lubie zmieniac smaki w ciagu dnia wiec gotowce sa dla mnie dobrym rozwiazaniem).
czy mozecie mi cos poradzic? wypadlem z obiegu i malo sie na tym znam.
jesli chodzi o cebuliony, to nie chce na tym oszczedzac- zalezy mi tylko na jednym kryterium- Cena do jakosci.
- co do sklepów - sugeruję zakup sprzętu w e-dym, bo esw ma zazwyczaj makabryczne marże (myślę, że zaoszczędzisz spokojnie 30%+)
- zasilanie - jak chcesz mieć duży zapas prądu - polecam rx200s (3 ogniwa 18650, czyli 9000mAh) ewentualnie Sigelei 213 (2 ogniwa, b. wysoka jakość, lekki). Z 1-bateryjnych Evic VTwo mini powinien podejść.
- atomizer -
a liquid i tak nauczysz się sam robić bo teraz raczej się pali dopłucnie a nie usta-płuca i z nikotyną na poziomie 0-6mg a nie 18 jak kiedyś :)
jak to jest z ta doplucna? @beaverr pisal ze w doplucnej poziom to 0-6mg, jest jakis przelicznik, skoro teraz pale 11mg (usta-pluca), to w doplucnej
Powiem Ci, że ja po 2 paczkach fajek dziennie nie zniosłem na dłuższą metę 12mg dopłucnie a i 9 mnie szybko muliło. Po prostu najlepiej kupić jedną szóstkę i jedno coś słabszego (nie wiem czy liqueen ma
to teraz pytanie konkursowe, ma ktos moze jakis kod rabatowy na e-dym ;)?
https://e-dym.pl/pl/promocje/1281-sigelei-150w-tc-promocja.html
zamiast 213.... (ostala im sie ostatnia sztuka w tandetnym zlotym kolorze, nie che tego :P )... dobry zamiennik? szczerze wybieralem go tylko przez aspekt estetyczny...
nie chce mi sie bawic w wolanie ekipy, i tak teraz jestem pod berlinem, wiec dodatkowe klopoty z wysylka za granice... nie bede mieszal... jakby byly kody rabatowe to spoko...
sigelei 150w classic
cos taniej, z wieksza moca i dluzszym zyciem batki, ale mniej porzadnie poskladane/dlugowiecznie:
rx200
atomizer na wlasne grzalki:
limitless plus
na kupne i wlasne grzalki pewnie:
tfv8
do tego akusy, ja uzywam takich (2 albo 3 sztuki, w zaleznosci od moda):
lg hg2
i ladowarka (nie laduj akumulator w boxie, to niezdrowe; dla boxa, akumulatorow
na tego smok'a tez patrzylem ale nie maja juz w magazynie...
wlasnie wyszly z magazynu glikol i gliceryna ;(