Aktywne Wpisy
ZuluScout +402
#paryz2024 Tak się fajnie bawili. Naśmiewali się z katolicyzmu robiąc swoje karykatury z tymi człekopodobnymi tęczowymi stworkami. Dlaczego przy okazji nie zrobili sobie beki z islamu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
CrokusYounghand +688
Mordo, jakie promowanie lewactwa, mordo? To taka zabawa, mordo. Taka konwencja. Rużne są, mordo. To tylko tak dla funu, mordo. Jaka dewiacja, mordo? Przecież rurzni ludzie tam byli, mordo. Słuchaj, mordo: tu o sport chodzi, mordo. Musisz to zrozumieć, mordo.
#paryz2024
#paryz2024
Nie polecam telefonu z obrazka dla dziadka, -- myPhone 1082 --
Przeglądanie kontaktów jest nieintuicyjne: trzeba przycisnąć czerwony klawisz by wejść w kontakty, które nie wyświetlają się jako lista, a pojedynczo na ekranie. Obok mało widoczny suwak, nawet dla przeciętnej osoby.
Strzałka w dół nie prowadzi nas do kontaktów, a do słabo czytelnego Menu.
Aby zakończyć rozmowę trzeba dłużej przytrzymać czerwony klawisz, bo inaczej wejdziemy w opcje głośności.
Jakby podczas rozmowy nie można było ściszać i podgłaśniać.
By do kogoś zadzwonić, trzeba dwa razy przycisnąć zielony klawisz, bo pojedyncze przyciśnięcie to wejście w Menu opcji.
Kolejny model niewypał, ale z lepszych materiałów, -- MaxCom 462BB --
By odblokować telefon, trzeba przycisnąć czerwony klawisz i gwiazdkę. Starszym osobom trudno przyzwyczaić się do tej opcji.
Moją propozycją byłoby np. przytrzymanie dłużej zielonego klawisza, albo obecność przełącznika na boku.
Telefon ma aparat, ale trudno się tam dostać.
Na plus idzie łatwiejsze wybieranie kontaktów z listy, oraz że klawisz w dół otwiera książkę telefoniczną. Lepiej też jest z bardziej kontrastowym ekranem.
Miałem te telefony w rękach, od babć, które sobie z takim telefonem nie radziły.
Z moim dziadkiem było ekstra, korzystał z Sony Ericsson C902 do końca, umiał korzystać ze wszystkich funkcji.
@rukh: to chyba temu telefonu musiałem wyłączyć radio u nieznajomego dziadka który prosił o pomoc