Wpis z mikrobloga

@Sakuy: Od trzech godzin siedzę na jednej planecie. Niesamowite, że co chwilę znajduje na niej coś co powoduje, że przystaję na kilka długich chwil i podziwiam... :)

Jeszcze dwa "??????????????" i mam 100%. Jest jakiś sposób żeby dowiedzieć się, co kryje się za tymi znakami zapytania?
  • Odpowiedz
@qlink: Musisz po prostu polecieć i sprawdzić :) Albo, aktywować te nadajniki z pomarańczowym promieniem, wtedy będziesz mógł wybrać czego chcesz szukać.
  • Odpowiedz
@qlink: Musisz chodzić i szukać, najtrudniej właśnie znaleźć te 2 ostatnie. Popatrz w niebo, bo mogą to być gatunki latające, wtedy zestrzel osobnika i zeskanuj.
  • Odpowiedz
@cwany_lis: Mogę się udzielać na temat tej gry i nic Ci do tego. Od tego jest ten tag, jak masz z tym problem to dodaj go na #czarnolisto. Grałeś w tą grę ? O co Ci człowieku chodzi ? Nie staraj się wmówić ludziom, że gra jest słaba, bo Tobie się nie podoba.
  • Odpowiedz
@cwany_lis: nie mam klienta GOG (choć grę ściągnąłem właśnie z GOG), ale jestem przeciwny instalowaniu wszelakich klientów. A torrentów nie biorę pod uwagę -po pierwsze to piractwo, po drugie „w nagrodę” można dostać też coś jeszcze opróćz gry.
  • Odpowiedz
@Sakuy: czekam na zakonczenie dlugiego weekendu i allegro zawalone boxami z NMS po taniości () taki mój sprytny plan ( )
  • Odpowiedz