Wpis z mikrobloga

To uczucie gdy ktoś ogląda jak ktoś inny gra w gry
Ok, rozumiem, ktoś ma 14 lat ma dużo czasu i nie potrafi zarobić na karte graficzną albo konsole, więc musi oglądać na JUTUBE jak ktoś inny gra. Ale jeśli ten ktoś już jest w liceum lub wyżej, to O #!$%@? STARY. Himalaje #!$%@? porównywalne z #furry albo #chinskiebajki #anime

#wonziu #youtube #polskiyoutube ##!$%@? ##!$%@?
p.....e - To uczucie gdy ktoś ogląda jak ktoś inny gra w gry
Ok, rozumiem, ktoś ma 14...

źródło: comment_Xr5AUS058KGsgrAyWiOiaBTVImWNcxqH.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@peperepe: Czasami sam tak robię, gdy jakaś gra interesuje mnie stricte od strony fabularnej. Oczywiście żaden letsplay, a zwyczajny walkthrough. Nie mam też 14 lat, więc jak widać można, a ty przestań nakazywac innym co mają oglądać na tube, bo nie powinno Cię to obchodzić.
  • Odpowiedz
@peperepe:Nie do końca się z tobą zgodzę. W przypadku gier MMO oglądanie youtuberów ma sens, bo możesz się od takich gości (szczególnie popularnych) sporo nauczyć.
  • Odpowiedz
@peperepe: Temat poruszany wielokrotnie.

Tylko nieliczni oglądają streamy maćka dla gier, większość osób tam jest dla suchego humoru i zdrowego (ironicznego) podejścia do branży gier i środowiska ytbowo-streamerskiego.
  • Odpowiedz
@PortalZeSmiesznymiObrazkami: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PRZESTANA ISTNIEC KONSOLE, GRANIE NIEDZIELNE ZOSTANIE ZOSTANIE ZAKAZANE I BEDZIE MOZNA GRAC TYLKO CS'A, BF'A ORAZ INNE HARDKOROWE GRY, BY CIOTOWACI HUR DUR CASUALE PRZESTALI TRAPIC PRAWDZIWYCH GEJMEROW NIE POGRASZ SOBIE JUZ W BUZZ, #!$%@? W CS'A #!$%@?!
  • Odpowiedz