Aktywne Wpisy
Zmarła mi bardzo bliska osoba, macie jakieś gierki fabularne w które można się wciągnąć w historię aby się wyłączyć? Raczej nic wesołego i raczej nie coś o czym słyszał każdy normik. ( ͡° ʖ̯ ͡°) przeszedłem ostatnio wszystkie gry Quantic Dream (Heavy Rain,
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
#gotujzwykopem #zapraszamnakolacje
Frytki. Ale takie prawdziwe, gotowane na wodzie.
Z sosem serowym i keczukiem domowym.
Proszę się częstować, zostało jeszcze pół kilo.
Frytki. Ale takie prawdziwe, gotowane na wodzie.
Z sosem serowym i keczukiem domowym.
Proszę się częstować, zostało jeszcze pół kilo.
Logicznie myśląc, kurier krąży po mieście z moją paczką, wystarczy do niego zadzwonić, i gdzieś go złapać w przelocie. Dzwonię wiec na nr ogólny do Warszawy, mówię jaka jest sytuacja, że potrzebuję nr do tel do kuriera, który rozwozi paczki. Pani w słuchawce mówi, ze telefoniczny kontakt z kurierem jest niemożliwy, nie da się zadzwonić do kuriera. Pomimo wszystkich systemów kontaktu bazy z kurierem, nie mają nawet możliwości skontaktowania się telefonicznego... No cóż.. Może zwykły kontakt telefoniczny to dla nich zbyt przestarzały sposób kontaktu. Pani twierdzi, że choćby się waliło i paliło, przesyłka będzie możliwa do odebrania dopiero jutro, mimo iż kurier krąży po mieście z moją paczką, a nie ma nawet jeszcze południa. Ona tylko może wydać dyspozycję zmiany sposobu doręczenia paczki na inny adres, lub na pozostawienie jej w magazynie UPS do osobistego odbioru. Jednak w KAŻDYM przypadku odbiór możliwy dopiero jutro.
Myślę sobie co za kutafony to wymyśliły, przecież to niedorzeczne, że nie mam żadnej opcji odbioru mojej paczki, totalne dno. Nie poddaję się. Dzwonię na inny oddział, pan w słuchawce mówi, że wyda dyspozycję do kuriera, aby zostawił paczkę na magazynie. Po kilkunastu minutach telefon z magazynu, że paczka czeka do odbioru... O co w tym wszystkim chodzi?