Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +107
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Ustawiam retrograde i spalam paliwo, i wtedy nie wiem co dalej. Wyłączyć SAS jak mówi kerbal, ale co wtedy? Kiedy statek zaczyna się spalać w atmosferze to zaczyna się problem.
-jeśli nic nie zrobie to statek wybucha, czasami kapsuła(?) z kerbolem przetrwa ale wtedy nie działa spadochron
-jesli odłącze kapsułe od reszty statku to jest to samo - spadochron kaput.
Tak czy siak - śmierć. #!$%@? mnie to, bo w tych misjach nie ma opcji zapisu i muszę robić wszystko od nowa - wylecieć z muna(tam się zaczyna), utworzyć trajektorie, warpować i tak dalej.
BTW jestem noobem w sprawach kosmicznych, więc prośba o wyrozumiałość.
#kerbalspaceprogram
Komentarz usunięty przez moderatora
Na początku tak myslałem, ale wcześniej klepałem spacją i nic, pisało że uszkodzone. Teraz było inaczej