Mirki, szukam dobrej duszy, która poświęci 15min i pomoże mi znaleź keyboard do nauki gry. Startuję z kompletnego zera (nieznajomość nut itd.) nie wiem na co zwracać uwagę, pieniędzy też nie chcę wydawać dużo bo nie wiem czy mi się spodoba i jak mi pójdzie. Najlepiej używka. Odwdzięczę się piwkiem, albo smakołykiem z Japonii ( ͡°͜ʖ͡°) sprzęt najlepiej z #wroclaw, żebym mógł zacząć od zaraz #muzyka #pomocy
Cześć. Jesteś zainteresowany tylko graniem na instrumentach klawiszowych, czy interesuje Cię muzyka w ogóle i siedzisz chociaż trochę w produkcji muzyki albo chciałbyś w tym siedzieć? I nie mówię tu o techno, chryste xD Jeśli masz w miarę nowy komputer to oprogramowanie typu wtyczki VST + baza typu FL Studio + kontrolery MIDI dadzą Ci: - niski koszt na początek - często tzw. dynamiczne klawisze, które wykrywają moc nacisku (ważne przy interpretacji
@Menzo: tylko granie na klawiszach, produkcja muzyki mnie nie interesuje więc chcę pójść w tanie klawisze do nauki, jak ogarnę podstawy to będę mógł w to inwestować.
Ramen w wersji instant, Pocky, jakieś śmieszne galaretki, chrupki ( ͡°͜ʖ͡°)
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na Ukraińskim TikToku jest trend żeby dziewczyny opłakiwały swoich chłopów którzy umarli na wojnie – bardzo smutny widok, aż nachodzą refleksje po co Zełenski przeciąga tą wojne, a Europa jeszcze dozbraja Ukraińców aż wszyscy zginą... (╥﹏╥)
#muzyka #pomocy
Jeśli masz w miarę nowy komputer to oprogramowanie typu wtyczki VST + baza typu FL Studio + kontrolery MIDI dadzą Ci:
- niski koszt na początek
- często tzw. dynamiczne klawisze, które wykrywają moc nacisku (ważne przy interpretacji
Ramen w wersji instant, Pocky, jakieś śmieszne galaretki, chrupki ( ͡° ͜ʖ ͡°)