Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego młodzi, inteligentni wykorzystują fajne, niewinne dziewczyny, a potem narzekają, że wszystkie kobiety to #!$%@?? Przecież to raczej logiczne, że dziewczyna po takim "związku" zostanie zimną suką.
Nie wiem czy to ja zwariowałam czy ten świat. Chyba nie pasuje tutaj. ;c
#zwiazki #rozowepaski #niebiskiepaski #kiciochpyta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 47
  • Odpowiedz
kordian: >Skoro wybierają łobuzów i alvaro którym zależy tylko na zaruchaniu to ich wina i tyle xD

przecież nawet na wykopie #!$%@? i piwniczaki piszą, że chyba zdecydują się na akt desperacji i zaczną zagadywać brzydkie żeby "poćwiczyć". Gówno ich obchodzi, że taka dziewczyna im uwierzy bo przecież taki nieśmiały chłopak krzywdy by jej nie zrobił co nie? Dziewczyna uzmysławia sobie, że była tylko zabawką którą chciał taki introwertyk wykorzystać i
  • Odpowiedz
OP: @Asterling Chodzi o to, że dwulicowi. Udają fajnych, spokojnych chłopaków. Udają, że je kochają, a tak naprawdę to zależy im tylko na wprawianiu w drgania harmoniczne ich piersi.

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
kordian: @Asterling:

Wystarczy spojrzeć ile dany koleś miał byłych dziewczyn oraz jak się zachowuje i już masz jako taki pogląd czy jest do czegoś takiego zdolny.

właśnie nie! To wcale nie spowoduje że będziesz wiedzieć jakie ma zamiary. Może udawać zatroskanego i miłego. Niestety to że chłopak jest biedny, nie miał dziewczyny i ma mało znajomych nie gwarantuje żadnej kobiecie, że nie spotka jej z jego strony coś przykrego. Tacy
  • Odpowiedz
Udają fajnych, spokojnych chłopaków. Udają, że je kochają, a tak naprawdę to zależy im tylko na wprawianiu w drgania harmoniczne ich piersi.

@AnonimoweMirkoWyznania: brawo, odkryłaś amerykę -> na świecie są źli ludzie. Czyżby bolesne doświadczenia przy wkraczaniu w dorosłość? Nie pierwszy i nie ostatni raz zderzysz się z jakimś fałszywym #!$%@? (nie tylko w kwestiach związkowych). Niektórzy narzekają na kobiety, bo trafili na materialistki i co teraz? Na tej podstawie można
  • Odpowiedz
@Theia: Nie zrozum mnie źle - potępiam takie zachowanie i uważam je za mało moralne, ale z drugiej strony ona sama nie wykazała się szczególną przenikliwością. W żaden sposób nie usprawiedliwia to jednak strony męskiej ;)
  • Odpowiedz