Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +254
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Co prawda kadr TVP ale ujęcie naprawdę mocne ...
#fotografia #sdm
Ordynarne granie na uczuciach za pomocą scenografii.
@graf_zero: No pewnie, mieli go pokazać tak jak Krystyna Czubówna widzi lwy na sawannie albo WC członków afrykańskiego plemienia, nie? Żeby tylko przypadkiem ci ta lewacka dupa nie pękła z bólu -.- Byłeś tam? Zdajesz sobie sprawę, że tam tak zawsze wygląda?
@graf_zero:
Żenujące, że współczesne pokolenia w tym przekazie dopatrzyły się ordynarności w scenografii, jednocześnie przemilczając i ignorując ordynarność wymordowania milionów ludzi.
Scenografia czy wielomilionowy mord?
Tak - scenografia zdjęcia jest tu bardziej godna pochylenia się nad nią.
Ja #!$%@?ę ( ͡° ʖ̯ ͡°)