Wpis z mikrobloga

Polecam mireczka @meblujdom_pl i #fotel Q-229 Signal. Zamówiony w czwartek, w piątek już poskręcany dumnie prezentował się przed biurkiem. Użytkuję o 3 dni i mogę powiedzieć, że wygodnie się siedzi, na pewno wygodniejszy niż na moim poprzednim (z agata meble jakaś kopia Ikea Markusa tylko tańsza).

Przez ostatnie trzy dni ów fotel dzielnie towarzyszył mi przy zmaganiach w grze #maxpayne3 Pogoda w ten weekend dopisała i nawet w późniejszych godzinach wieczornych było dosyć ciepło, a jednak człowiek nie pocił się jakoś specjalnie na nim. Jest o niebo lepiej niż na fotelach ze skórą ekologiczną gdzie trzeba wiadrami wyciskać koszulkę. Obicie fotela szczególnie to w części środkowej jest przyjemne w dotyku i stosunkowo miękkie, wygodnie się siedzi nawet przy dłuższej sesji.

Wizualnie jak dla mnie prezentuje się całkiem ciekawie, szczególnie motyw pomarańczowych szwów i kółek ładnie kontrastuje z ciemnym materiałem. Fotel posiada kółka kauczukowe więc można bez obaw użytkować na panelach podłogowych czy innych powierzchniach gdzie normalnie zwykłe plastikowe kółka rysowałyby powierzchnię lub ślizgały się.
PortalZeSmiesznymiObrazkami - Polecam mireczka @meblujdom_pl i #fotel Q-229 Signal. Z...

źródło: comment_zQilC8gvGfK1IN0ysjd6ybPl5br5ArNR.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@Dorken: Są dwie opcje: pierwsza jest taka, że ciągle niestety tapicer nas zbywa i wciąż nie możemy dostać poduszki pod szyję :( Druga opcja jest taka, że dopiero za 2 miesiące przedstawimy nowy model z wbudowanymi poduszkami zarówno pod głowę jak i pod część lędźwiową. Tak czy siak trzeba czekać nawet na Q-229 ponieważ dopiero 30 września będzie u nas dostawa (cała Polska dostanie go później).
  • Odpowiedz
@sebool12: Nowe kolory gdzieś w grudniu, wersja PRO w połowie stycznia, ale uwaga - na wersję PRO warto będzie czekać : ))) Już na niej siedziałem i powiem tyle - to będzie rewolucja w fotelach w stosunku cena/jakość.
  • Odpowiedz