Oddam w dobre i troskliwe ręce kamerę Veho Muvi NPNG wraz z akcesoriami widocznymi na zdjęciu. Gadżety są mocno niekompletne, bo przez ok. 3 lata pobytu u mnie, kamera część ich zgubiła. Widoczny na fotografii drut USB - mini USB umożliwia nagrywania podczas ładowania (co nie jest możliwe ze standardowym przewodem). Urządzenie jest sprawne, choć nosi ślady użytkowania. Czasami na niektórych ujęciach widoczny jest jaśniejszy pasek o szerokości kilku/nastu pikseli. Muvi nagrywa FHD 30 fps. test Losowanie przez mirkorandom jutro po 21. Przesyłkę opłacę, ale nie mogę obiecać, że nadam od razu w poniedziałek, więc szczęśliwca proszę o kilka dni cierpliwości. #rozdajo #zadarmo
@QuDos: Wszystko ma swoją cenę, ale kamerka jest już własnością zwycięzcy wieczornego losowania, więc wstrzymaj się z ofertą do czasu, aż ustalimy personalia posiadacza ;-)
Urządzenie jest sprawne, choć nosi ślady użytkowania. Czasami na niektórych ujęciach widoczny jest jaśniejszy pasek o szerokości kilku/nastu pikseli. Muvi nagrywa FHD 30 fps. test
Losowanie przez mirkorandom jutro po 21. Przesyłkę opłacę, ale nie mogę obiecać, że nadam od razu w poniedziałek, więc szczęśliwca proszę o kilka dni cierpliwości.
#rozdajo #zadarmo
może to będzie początek mojej nowej pasji..
Chyba tego
Komentarz usunięty przez autora