Wpis z mikrobloga

cześć Mirki, szukam programisty, który napisałby dla mnie system CMS do wielokrotnego wdrożenia, CMS, który nie będzie oparty na WP ani Joomli. Chętnie też nawiązałbym z tym programistą współpracę, która polega na tym, że na ten system CMS wdrażamy stronę, wcześniej przygotowaną, całkowicie pociętą itd.
i teraz pytanie do Was: gdzie najlepiej szukać? nie chcę dać ogłoszenia na praca/pracuj pl bo nie chcę zatrudnić nikogo na pełen etat, praca całkowicie zdalna i płatna za zlecenie.
może ktoś mądry coś mi doradzi?
#programowanie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@011011010110000101111000: do ustalenia, ja znam ceny rynkowe i szanuję pracę innych. Jeżeli ktoś zrobi dobrą robotę, która będzie mi służyć i wiem, że spokojnie będę mógł na tym jechać dalej to obie strony będą zadowolone
  • Odpowiedz
@Loko123:

Czy posiadasz dokładną specyfikację takiego CMSa z wyszczególnieniem, czego po nim oczekujesz, jakie elementy ma zawierać i jak mają one działać? Czy też jest goła idea, co poskutkuje nieporozumieniami, gdy np. programista pozostawiony sam sobie rozwiąże zarządzanie mediami w sposób, który nie przypadnie do gustu?

Sam osobiście nieco ponad trzy lata temu w ramach nauki programowania tworzyłem własnego CMSa, stopniowo ulepszanego. To wtedy się nauczyłem, że wcale nie jest
  • Odpowiedz